Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-40 από 40

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. West Cork Single Malt Virgin Oak Cask
    West Cork Single Malt Virgin Oak Cask
     
    43% alc.
    30,80 €

    Το Single Malt Whisky της West Cork Distillers, παράγεται από ένα μόνο αποστακτήριο και έχει ως πρώτη ύλη αποκλειστικά βυνοποιημένο κριθάρι, μαγιά και νερό.

  2. A Song of Fire by Johnnie Walker Limited Edition
    A Song of Fire by Johnnie Walker Limited Edition
     
    40.8% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    38,80 €
    Αποστάγματα απο Cameronbridge, Cardhu και Caol Ila μας δίνουν ένα ουίσκι γλυκό, με νύξεις ξύλου, ελαφριές νότες φρούτων και μπαχαρικών και γλυκό τελείωμα καπνού
  3. Loch Lomond Single Grain
    Loch Lomond Single Grain
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    38,60 €
    Παράγεται σε στήλες μικρότερου μεγέθους από το κανονικό, και περιέχει εκατό τοις εκατό σιτάρι. Γεύσεις και αρώματα από πληθωρική creme brulee, συνοδεύονται από μικρά μαύρα φρούτα και μια σταλιά καπνό. Πολύ σωματώδες για grain κι από τα καλύτερα της αγοράς.
  4. Chivas Regal Extra 13 Year Old Sherry
    Chivas Regal Extra 13 Year Old Sherry
     
    40% alc.
    37,50 €
    Ένα blended ουίσκι που ωριμάζει επιλεκτικά σε βαρέλια sherry Oloroso, αναδεικνύοντας τις γεμάτες σώμα γεύσεις του ουίσκι και μεγεθύνοντας τις γλυκές και πλούσιες νότες του, προσφέροντας έντονες γεύσεις με κάθε γουλιά.
  5. Tullamore  DEW 12 Years Old
    Tullamore DEW 12 Years Old
     
    40% alc.
    35,10 €
    Απαλό και ντελικάτο σε μύτη και ουρανίσκο.Μπισκότα βουτύρου, μαρμελάδα πορτοκάλι, μικρά μαύρα φρούτα, όπως μύρτιλα και βατόμουρα, και λίγος δυόσμος, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρούμε σε αυτό το νόστιμο και διακριτικό whisky.
  6. Connemara Peated
    Connemara Peated
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    33,20 €
    Υπέροχος συνδυασμός καπνού και φρούτων για αυτό το βαρύ, τυρφώδες whisky απο την Ιρλανδία με το γεμάτο σώμα, το οποίο είναι το μόνο που συναγωνίζεται σε επίπεδα τύρφης τα Laphroaig και Ardbeg.
  7. Cardhu 12 Year Old
    Cardhu 12 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    39,00 €
    Η διαχρονική πολυτελή φιάλη του με τις ανάγλυφες καμπύλες, αναπαραγωγή φιάλης του 19ου αιώνα, το παραδοσιακό πώμα από φελλό και η επιβλητική ετικέτα του αναδεικνύουν την μοναδικότητά του και υπογραμμίζουν τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του.
  8. Jack Daniel's
    Jack Daniel's
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    30,20 €
    Το Jack ξεχωρίζει για τη μοναδική, ισορροπημένη γεύση του, με στοιχεία καπνισμένου ξύλου, καραμέλας και βανίλιας, ενώ το πλούσιο, βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα του υποδηλώνει τα μοναδικά του γευστικά χαρακτηριστικά και το απαλό φρουτώδες άρωμά του.
  9. L & G Woodford Reserve
    L & G Woodford Reserve
     
    43.2% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    39,00 €
    Το Woodford Reserve αναδύει ένα ιδιαίτερα γλυκό άρωμα κίτρου, ενώ στη γεύση του συνυπάρχουν αρμονικά η καπνισμένη βελανιδιά, η βανίλια και η κανέλλα. Είναι ένα πιπεράτο και ταυτόχρονα γλυκόπιοτο, μεστό ουίσκι με πλήρες τελείωμα στον ουρανίσκο.
  10. Pigs Nose
    Pigs Nose
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    31,80 €
    Γεμάτο γλυκά αρώματα αποξηραμένων φρούτων, βανίλιας και κριθαριού. Επίσης γλυκές και ελαιώδεις γεύσεις βουτύρου και ζαχαρωτών, ενώ το τελείωμα είναι μεσαίας χρονικής διάρκειας, βουτυράτο και καραμελωμένο. Πολύ ωραίο blend.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι