You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
12,60 € Φτάνει μέχρι 11,59 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι3 εμβληματικές ποικιλίες, η Μαυροδάφνη, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. Το φρούτο του ακροβατεί ανάμεσα στην φρεσκάδα και την ωριμότητα ενώ στο στόμα είναι ταυτόχρονα στιβαρό και γλυκόπιοτο. -
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Cabernet Sauvignon 2015
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
18,00 € Φτάνει μέχρι 16,56 €Το μικρής στρεμματικής απόδοσης Cabernet στον αμπελώνα του Μεγάλου Σπηλαίου, έχει ως αποτέλεσμα είναι πολύ πυκνό φρούτο που μπορεί να αντέξει με χαρακτηριστική ευκολία την μακρά παραμονή του κρασιού σε δρύινα βαρέλια. Μετά από 24 περίπου μήνες στη βελανιδιά και άλλους τόσους στη φιάλη, το Μέγα Σπήλαιο Cabernet, εντυπωσιάζει με τη συμπύκνωση, τον όγκο και τη δύναμη του. -
Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό (12lt) 2017
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
260,40 €3 εμβληματικές ποικιλίες, η Μαυροδάφνη, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. Το φρούτο του ακροβατεί ανάμεσα στην φρεσκάδα και την ωριμότητα ενώ στο στόμα είναι ταυτόχρονα στιβαρό και γλυκόπιοτο. -
Laura Nobile 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
15,90 € Φτάνει μέχρι 14,63 €Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.