Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Χόρταις
    Χόρταις 2008
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Πλούσιο ερυθρό γλυκό κρασί που ακολουθεί μία εναλλακτική προσέγγιση στη γνωστή Μαυροδάφνη. Εξελιγμένα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και ξερής σταφίδας, μαζί με έναν όμορφο συνδυασμό τανινών και οξύτητας, μας κάνουν μία ωραία οινική πρόταση για την ώρα του γλυκού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Χρυσογέρακας
    Χρυσογέρακας 2017
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί που συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα κρασιών του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Σταφύλια από το εξωτικό Gewurtzraminer και την ακαταμάχητη Μαλαγουζιά που τρυγιόνται όψιμα, μέσα στον Δεκέμβρη δίνουν ένα ισορροπημένο, κομψό και γεμάτο φρούτο, κρασί, που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των γλυκών κρασιών και όχι μόνο. Ένα σπάνιο είδος γερακιού, ο Χρυσογέρακας χαρίζει το όνομα του στο κρασί, του οποίου η ετικέτα έχει φιλοτεχνηθεί από την Λίλα Μπουτάρη, κόρη του Στέλλιου Μπουτάρη που βρίσκεται στο τιμόνι του Κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Vinsanto
    Χατζηδάκη - Vinsanto 2013
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης αναμφισβήτητα άφησε το στίγμα του στην Σαντορίνη, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη της ως μία πολύ σπουδαία οινοπαραγωγική περιοχή. Το Vinsanto του οινοποιείου είναι ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί περιορισμένης παραγωγής με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Το λιάσιμο των σταφυλιών και η προσεκτική οινοποίηση με βάση την παράδοση δίνουν extra γευστικούς πόντους σε ένα κρασί που δε σταματά να σαρώνει τα βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Pedro Ximenez San Emilio
    Pedro Ximenez San Emilio
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 17% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    32,60 €
    Ακατάλληλο για όσους δεν τους αρέσουν τα γλυκά κρασιά! Pedro Ximenez είναι η ποικιλία και δίνει κάποια από τα πιο γλυκά κρασιά του πλανήτη. Ωριμάζουν για πολλά χρόνια σύμφωνα με την μέθοδο της solera, όπου γίνονται ακόμα πιο πλούσια και συμπυκνωμένα. Εδώ ένας από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Jerez.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί