You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
ΜΜ - Ροζέ 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα
Ειδική Τιμή 10,03 € Κανονική τιμή 11,80 €Δύο εξαιρετικές ερυθρές Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και η Μανδηλαριά, συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα ροζέ κρασί γεμάτο ζωντάνια και φρουτένια αρώματα. Το Σαντορινιό terroir προικίζει το κρασί με ορυκτότητα και ζωηρή οξύτητα και το φέρνει δίπλα σε πολλά διαφορετικά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας. -
Σαντορίνη Grande Reserve 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.0% alc.
30,90 €Βαρελάτη Σαντορίνη που προορίζεται για μεγάλες ψαροφαγίες στα κάρβουνα. Η υπερώριμη αίσθηση του φρούτου και η έντονη παρουσία του βαρελιού ισορροπούν με την εκρηκτική οξύτητα του κρασιού. Ξεχάστε το για μερικά χρόνια στην κάβα σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. -
Σαντορίνη Νυχτέρι 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
27,30 €Καλοφτιαγμένο Νυχτέρι της Santo Wines που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του πληθωρικού αυτού στυλ κρασιών. Η ποιότητα αλλά και η τυπικότητα του κρασιού αυτού δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα των ειδικών του κορυφαίου περιοδικού κρασιού Decanter που εκφράστηκε για αυτό με τα κολακευτικότερα λόγια! -
Πυρίτης 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
47,10 €Μύτη ευγενική, γεμάτη ορυκτότητα και τη χαρακτηριστική, για τα Ασύρτικα της Σαντορίνης, τσακμακόπετρα. Νότες από ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα και τάρτα εσπεριδοειδών. Στόμα πλούσιο, πληθωρικό με φινέτσα και κοφτερή οξύτητα. Επίγευση μακρά με αλμύρα και ορυκτότητα. Συνιστάται μετάγγιση σε καράφα για να αναπνεύσει και να ανοίξει το κρασί προκειμένου να αναδείξει τον πολύπλοκο χαρακτήρα του. Πίνεται στους 11-13°C και αποτελεί τέλειο συνδυασμός με λιπαρό ψάρι, ή carpaccio σολομού. Εναλλακτικά δοκιμάστε το με αρνάκι φρικασέ ενώ επίσης δημιουργεί εξαιρετικό συνδυασμό με λευκό κρέας όπως γαλοπούλα γεμιστή και ζυμαρικά ή ριζότο οστρακοειδών.