You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
ROYAL TOKAJI Late Harvest 0.5lt 2018
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση
21,20 €Εύκολα προσβάσιμο επιδόρπιο γλυκό, με μελένια ένταση και συγκρατημένο πλούτο, αποτελεί ένα παράθυρο εισαγωγής στον μαγικό κόσμο των γλυκών Tokaji. -
-
Ανατολικός 2006
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.8% alc.
22,90 € Φτάνει μέχρι 21,07 €Αγαπημένο γλυκό ‘project’ της ομάδας της ΓΑΙΑΣ. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό και απολαυστικό, δίνει μία διαφορετική νότα στην ώρα του επιδορπίου μετά από ένα πλούσιο δείπνο. Ακόμα μία απόδειξη ότι το Αγιωργίτικο είναι πολύπλευρη ποικιλία. -
Vriniotis G 2022
Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 17% alc.
20,50 €Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση. -
Sercial 10 years old
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sercial, Επιδέχεται Παλαίωση, 20% alc.
23,00 €Η Sercial είναι η ευγενής ποικιλία της Μαδέρα που δίνει τα ξηρότερα κρασιά, ενώ έχει και την πιο υψηλή οξύτητα. Πάρτε αυτό το υπέροχο κρασί, που έχει παλαιώσει δέκα χρόνια σε canteiros, και δείτε το δίπλα σε μαγειρευτά κρέατα, λιπαρά ψάρια αλλά και πολύ έντονα τυριά. Κρατήστε το και ανοιχτό στο ψυγείο, για όσο θέλετε ή αντέχετε. -
Malvasia 10 years old
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Επιδέχεται Παλαίωση, 205 alc.
22,70 €H Malvasia, αποκαλούμενη από κάποιους νεωτεριστές και Malmsey, είναι η πιο γλυκιά από τις τέσσερεις ευγενείς ποικιλίες, ενώ οι ίδιοι οι Μαδεριανοί λένε πως το ολόκληρό της όνομα είναι Malvasia di Candia, δηλαδή Μαλβαζία της Κρήτης! Κρασί που έχει παλαιώσει για περίπου δέκα χρόνια, κυρίως σε canteiros, και που εντυπωσιάζει με τον μοναδικό συνδυασμό γλύκας, κοφτερής οξύτητας και πλούτου. Σχεδόν από μόνο του ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο.