Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Quintaluna
    Quintaluna 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Verdejo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Ο οίκος Ossian στην Ισπανία ασχολείται και επενδύει σε μία μόνο ποικιλία, την λευκή Verdejo και σε παλαιά, προφυλλοξηρικά αμπέλια τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά! Για την ακρίβεια ήταν το πρώτο οινοποιείο της Rueda που πιστοποιήθηκε για την οργανική καλλιέργεια. Με οινολόγους παγκοσμίου κύρους να συμβουλεύουν, δημιουργούν κάποια από τα καλύτερα λευκά κρασιά της χώρας που διακρίνονται για την καθαρότητα των αρωμάτων τους και την κομψότητα. Quintaluna σημαίνει ‘5 φεγγάρια’ και υπαινίσσεται τη σημασία του φεγγαριού στον προγραμματισμό των εργασιών στον αμπελώνα παρόλο που δεν ακολουθούνται όλες οι βιοδυναμικές πρακτικές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Natureo- Λευκό
    Natureo- Λευκό 2023
     
    Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, 0.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    9,90 €
    Το Natureo είναι ένα καλό κρασί με γεμάτη γεύση, άρωμα και σώμα χωρίς αλκοόλ.
  3. Vina Esmeralda
    Vina Esmeralda 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Moscatel, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    9,10 €
    Ένα από τα αρωματικότερα και απολαυστικότερα λευκά κρασιά της Ελληνικής αγοράς. Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητα ελκυστική τιμή του, δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες οινόφιλους. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  4. Fino Jarana
    Fino Jarana
     
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 15% alc.
    17,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί από την ποικιλία Palomino που συναντάμε στο τρίγωνο Jerez de la Frontera, Sanlucar de Barrameda και El Puerto de Santa Maria. To Fino ωριμάζει χωρίς να έχει επαφή με το οξυγόνο (βιολογική παλαίωση). Μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης γίνεται αλκοολική ενίσχυση στο 15% και το κρασί μεταφέρεται προς ξεκούραση σε δρύινα βαρέλια τα οποία γεμίζουν κατά τα 4/5 αφήνοντας κενό χώρο στο βαρέλι. Στην επιφάνεια του κρασιού του κρασιού αναπτύσσεται ο μύκητας flor, ο οποίος δημιουργεί ένα συμπαγές προστατευτικό από το οξυγόνο πέπλο. Το κρασί ξεκουράζεται στο σύστημα sobretabla κι έπειτα θα περάσει στο σύστημα ανάμειξης solera περιμένοντας την εμφιάλωσή του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί