You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
12,50 € Φτάνει μέχρι 11,25 €Αυθεντική Νεμέα, από έναν οινοποιό που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτήν. Πλούσιο ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική παρέμβαση από το δρύινο βαρέλι. Ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες. -
Lexis Νεμέα 2020
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
13,60 € Φτάνει μέχρι 12,51 €Ζουμερό, φρουτώδες και σοκολατένιο Αγιωργίτικο από τους παλαιότερους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά, στους πρόποδες της ακρόπολης της αρχαίας Φλιούντας. Ο συνδυασμός των καινούριων δρύινων βαρελιών και της τσιμεντένιας δεξαμενής για την ωρίμαση του κρασιού οδηγεί σε μία εκφραστική και γεμάτη φρεσκάδα Νεμέα που ξεμυαλίζει. -
Κτήμα Παλυβού - Νεμέα 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
11,80 € Φτάνει μέχρι 10,86 €Ποιοτική ετικέτα Νεμέας από τον γνωστό Νεμεάτη οινοποιό Γιώργο Παλυβό. Όμορφα, τυπικά αρώματα και ισορροπημένη δομή συνθέτουν ένα κρασί που υπόσχεται όμορφες στιγμές παρέα με νόστιμα πιάτα της χειμωνιάτικης ελληνικής κουζίνας. -
Rose de Xinomavro 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
13,40 €Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσουμε με φαγητό. -
Αγερικό
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Φωκιανό, Πιείτε το τώρα
13,60 €Δύο ντόπιοι οινοπαραγωγοί ο Μανώλης Βαβουλάς και Νίκος Γρύλλης έβαλαν τους Λειψούς στον οινικό χάρτη της Ελλάδας όταν το 2013 ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την οινοποιητική Λειψών με στόχο να παράγουν κρασιά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον τόπο τους. Εδώ έχουμε ένα λευκό κρασί από τρεις κατεξοχήν αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το ερυθρό Φωκιανό (ακολουθείται λευκή οινοποίηση) και τις λευκές Ασύρτικο και Αθήρι, που ξεχωρίζει τόσο για το γοητευτικό φρουτώδες προφίλ όσο και την δροσερή και νόστιμη γεύση του.