Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα
    Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Αυθεντική Νεμέα, από έναν οινοποιό που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτήν. Πλούσιο ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική παρέμβαση από το δρύινο βαρέλι. Ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Lexis Νεμέα
    Lexis Νεμέα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ζουμερό, φρουτώδες και σοκολατένιο Αγιωργίτικο από τους παλαιότερους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά, στους πρόποδες της ακρόπολης της αρχαίας Φλιούντας. Ο συνδυασμός των καινούριων δρύινων βαρελιών και της τσιμεντένιας δεξαμενής για την ωρίμαση του κρασιού οδηγεί σε μία εκφραστική και γεμάτη φρεσκάδα Νεμέα που ξεμυαλίζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Παλυβού - Νεμέα
    Κτήμα Παλυβού - Νεμέα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ποιοτική ετικέτα Νεμέας από τον γνωστό Νεμεάτη οινοποιό Γιώργο Παλυβό. Όμορφα, τυπικά αρώματα και ισορροπημένη δομή συνθέτουν ένα κρασί που υπόσχεται όμορφες στιγμές παρέα με νόστιμα πιάτα της χειμωνιάτικης ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Rose de Xinomavro
    Rose de Xinomavro 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    89%
    13,40 €
    Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσουμε με φαγητό.
  5. Αγερικό
    Αγερικό
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Φωκιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    95%
    13,60 €
    Δύο ντόπιοι οινοπαραγωγοί ο Μανώλης Βαβουλάς και Νίκος Γρύλλης έβαλαν τους Λειψούς στον οινικό χάρτη της Ελλάδας όταν το 2013 ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την οινοποιητική Λειψών με στόχο να παράγουν κρασιά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον τόπο τους. Εδώ έχουμε ένα λευκό κρασί από τρεις κατεξοχήν αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το ερυθρό Φωκιανό (ακολουθείται λευκή οινοποίηση) και τις λευκές Ασύρτικο και Αθήρι, που ξεχωρίζει τόσο για το γοητευτικό φρουτώδες προφίλ όσο και την δροσερή και νόστιμη γεύση του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί