You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Capannelle - Chardonnay 2017
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
49,10 € Φτάνει μέχρι 45,17 €Μεγάλο βαρελάτο Chardonnay, από ένα από τα πιο ποιοτικά boutique οινοποιεία της Τοσκάνης. Κάθε γουλιά είναι μία συνεχής μάχη ανάμεσα στα φρέσκα αρώματα του φρούτου και τις καπνιστές νότες του δρύινου βαρελιού που φιλοξενεί το κρασί για 10 μήνες. Νικητής - εφόσον το γευστικό ταίριασμα στο τραπέζι είναι σωστό - είναι εκείνος που το απολαμβάνει! -
Beaune Premier Cru “Clos des Ursules” 2017
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
83,00 €Ο αμπελώνας από όπου προέρχεται το κρασί είναι ένα περιτειχισμένο μέρος του Premier Cru αμπελώνα Vignes Franches, που αγοράστηκε το 1826 και παραμένει έκτοτε αποκλειστική ιδιοκτησία της οικογένειας Jadot. Ακόμα και τα δρύινα βαρέλια μέσα στα οποία ωριμάζει το κρασί, κατασκευάζονται στο δικό τους βαρελοποιείο. Μία σπουδαία ερυθρή Βουργουνδία που συνδυάζει άριστα την δύναμη με την κομψότητα και μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο και να βγάλει ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα. -
Salto Wild Yeast 2017 2017 (Old Vintage)
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
13,60 € Φτάνει μέχρι 12,51 €Το φρούτο ωριμάζει, τα φρέσκα ανθικά στοιχεία της ποικιλίας δίνουν την σκυτάλη σε ποτ πουρί, τα ορυκτά στοιχεία και κάποια βότανα ενισχύουν ένα πολύ όμορφα εξελιγμένο κρασί από μια ποικιλία που αποτελεί έκπληξη. Και έχει σίγουρα πολύ δρόμο ακόμα!Για Exclusive Μέλη -
Κτήμα Αργυρού Ασύρτικο Magnum 2017
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
90,00 €Όμορφη και τυπική ετικέτα Σαντορίνη ΟΠΑΠ, από ένα από τα πολύ ποιοτικά οινοποιεία του νησιού. Διακρίνεται για την ισορροπημένη δομή του, η οποία απογειώνεται από την δυνατή οξύτητα της ποικιλίας.Εξαντλημένο