You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
18,00 € Φτάνει μέχρι 16,56 €Το Kτήμα Κυρ-Γιάννη προσθέτει στη single vineyard συλλογή του, την πιο αναγνωρισμένη “βασίλισσα” του ελληνικού αμπελώνα, τη Μαλαγουζιά. Ο καρπός που συλλέγεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι 8στρ. σε υψόμετρο 720μ. στο Αμύνταιο προσδίδει στο τελικό καλλίγραμμο αλλά και πολύπλοκο αποτέλεσμα τις χάρες του δροσερού κλίματος. -
Truth BIO 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
15,70 € Φτάνει μέχρι 14,44 €ΠΟΠ λευκό κρασί από ορεινούς αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, που αποτυπώνει το εκπληκτικό terroir της Κεφαλλονιάς. Ο συνδυασμός της θάλασσας με το βουνό του Αίνου με τα άγονα εδάφη, προικίζουν την ποικιλία με φρέσκα αρώματα, οξύτητα και ορυκτά στοιχεία και την κάνουν να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ανερχόμενα σταφύλια στην χώρα. Η εξαιρετική ποιότητα του truth επιβεβαιώνει την δυναμική της Ρομπόλας. -
Κλειδί - Μαλαγουζιά 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
15,50 € Φτάνει μέχρι 14,26 €Πικάντικη, φρουτένια και ιδιαίτερα νόστιμη Μαλαγουζιά από την Δράμα, που μπορεί να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα λευκά κρέατα. Ένα ευκολόπιοτο κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το γιορτινό όσο και το καθημερινό τραπέζι. -
Amontillado Los Arcos
Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 18,5% alc.
17,10 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΤο Amontillado υποβάλεται σε δύο διαδικασίες παλαίωσης : αρχικά βιολογική παλαίωση με την παρουσία του μύκητα “ flor” και μετέπειτα ωρίμανση μέσω οξειδωτικής παλαίωσης. Έχει ζήσει μέρος της ζωής του σαν Fino, το οποίο όμως στο στάδιο solera επέδειξε χαρακτηριστικά ιδιαίτερης δυναμικής κι έτσι ενισχύθηκε και πάλι αλκοολικά στο 17% δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το flor. Ως αποτέλεσμα ο μύκητας ‘πεθαίνει’, το πέπλο προστασίας διαλύεται και το πάλαι ποτέ Fino συνεχίζει τη ζωή του ως Amontillado ωριμάζοντας οξειδωτικά μέχρι να καταλήξει στο μπουκάλι.