You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Αγκαθωτό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
20,50 € Φτάνει μέχρι 18,86 €Έχει το όνομα και έχει και τη χάρη να «τσιμπάει» και να ξεσηκώνει γευστικά. Το ΑΓΚΑΘΩΤΟ είναι ένα εντυπωσιακό 100% Ξινόμαυρο single vineyard ροζέ από νεαρά αμπέλια στη Γάστρα Νάουσας. Μεσογειακό, εξωστρεφές αρωματικά και ικανό λόγω της 12μηνης παραμονής σε 2τονα βαρέλια να συνδυάσει μεγάλη γκάμα συνταγών. -
Χ-mf 20 2020
Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
21,80 €Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο. -
3.14 Natural Κοτσιφάλι 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κοτσιφάλι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
20,00 €Ευκόλοπιοτο, φρουτώδες με μαλακές τανίνες κρασί από την Κρήτη και την ποικιλία Κοτσιφάλι, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους. Ένα άκρως Μεσογειακό ερυθρό κρασί που προσφέρει ευχαρίστηση χειμώνα καλοκαίρι δίπλα σε πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου. Ακόμα και σε αυτά που βασίζονται στο ψάρι ή στα λαχανικά.