You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Χόρταις 2008
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
31,00 € Φτάνει μέχρι 28,52 €Πλούσιο ερυθρό γλυκό κρασί που ακολουθεί μία εναλλακτική προσέγγιση στη γνωστή Μαυροδάφνη. Εξελιγμένα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και ξερής σταφίδας, μαζί με έναν όμορφο συνδυασμό τανινών και οξύτητας, μας κάνουν μία ωραία οινική πρόταση για την ώρα του γλυκού. -
Χατζηδάκη - Vinsanto 2013
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9.5% alc.
31,60 € Φτάνει μέχρι 29,06 €Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης αναμφισβήτητα άφησε το στίγμα του στην Σαντορίνη, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη της ως μία πολύ σπουδαία οινοπαραγωγική περιοχή. Το Vinsanto του οινοποιείου είναι ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί περιορισμένης παραγωγής με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Το λιάσιμο των σταφυλιών και η προσεκτική οινοποίηση με βάση την παράδοση δίνουν extra γευστικούς πόντους σε ένα κρασί που δε σταματά να σαρώνει τα βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. -
Taittinger Brut Reserve 375ml
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
34,10 €Από τις πιο φίνες Σαμπάνιες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, η Taittinger Brut Reserve οινοποιείται προσεκτικά ώστε να αναδύει όμορφα εξελιγμένα αρώματα και ιδιαίτερα ευγενικό αφρισμό. Πρόκειται για μια Σαμπάνια που δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα και αναδεικνύει τέλεια τις κομψές γεύσεις που καλείται να συνοδεύσει. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου). -
Pedro Ximenez San Emilio
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 17% alc.
32,60 €Ακατάλληλο για όσους δεν τους αρέσουν τα γλυκά κρασιά! Pedro Ximenez είναι η ποικιλία και δίνει κάποια από τα πιο γλυκά κρασιά του πλανήτη. Ωριμάζουν για πολλά χρόνια σύμφωνα με την μέθοδο της solera, όπου γίνονται ακόμα πιο πλούσια και συμπυκνωμένα. Εδώ ένας από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Jerez.