You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Vinsanto Γαβαλά 2016
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
40,80 € Φτάνει μέχρι 37,54 €Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες. -
Monemvasia - Malvasia
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
43,20 € Φτάνει μέχρι 39,74 €17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του. -
Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες Magnum 2015
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
41,70 €Το προνομιούχο terroir του Αμυνταίου μας χαρίζει μία single-vineyard οινοποίηση Syrah που κερδίζει με την τυπικότητα και την έμφαση που δίνει στην ποιότητα. Μία πολύ αξιόλογη ετικέτα από το Κτήμα ΑΛΦΑ, με εμέτρητες διακρίσεις που δεν πρέπει να χάσετε! -
Emilia 2013
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
39,60 €Μονοποικιλιακό ερυθρό ΠΟΠ γλυκό κρασί από την κρητική ποικιλία Λιάτικο και ένα εξαιρετικό οινοποιείο του νησιού που θα κλείσει ιδανικά ένα εκλεπτυσμένο γεύμα. Τα σταφύλια λιάζονται, ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζουν για 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, αποκτώντας απίστευτα πολύπλοκη διάσταση με αρώματα και γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και καραμέλας και ατελείωτη επίγευση.