Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αφρός
    Αφρός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Τον περασμένο αιώνα στις ταβέρνες της Θεσσαλονίκης, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Εμπνευσμένο από αυτή την παράδοση το οινοποιείο Κεχρής που το όνομα του έχει ταυτιστεί με αυτό το στυλ κρασιού, μας προτείνει τον ‘σύγχρονο’ Αφρό, μια φρέσκια ρετσίνα από Ροδίτη, που εμφιαλώνει λίγες εβδομάδες μετά τον τρύγο, χωρίς να φιλτραριστεί, με τον φυσικό αφρισμό που δημιουργείται από την ζύμωση και με τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει! Η ένταση του φρούτου και η ισορροπία με τα αρώματα ρετσινιού αλλά και η φρεσκάδα του κρασιού θα σας εκπλήξουν!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κεχριμπάρι Ρετσίνα (Καράφα)
    Κεχριμπάρι Ρετσίνα (Καράφα)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    3,30 €
    Μπορεί η εμβληματική ετικέτα του οινοποιείου Κεχρή να είναι το Δάκρυ του Πεύκου, όμως το Κεχριμπάρι είναι η ρετσίνα που άνοιξε τον δρόμο για την αναγέννηση αυτού του σπουδαίου παραδοσιακού στυλ κρασιού! Παράγεται από 100% Ροδίτη και αποτελεί ένα από τα πιο ‘τιμία’ Ελληνικά κρασιά, εμφιαλωμένο σε μία παραδοσιακή καράφα 500 ml. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη Ρετσίνα που βραβεύτηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης. 
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί