Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 207

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Prosecco Brilla 200ml
    Prosecco Brilla 200ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα Ιταλικό αφρώδες κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ελαφριά γεύση και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες! Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για την αρχή ενός γεύματος συνοδεύοντας σαλάτες και ορεκτικά ή καναπεδάκια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 9,61 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Δύο σπουδαίες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα συνδυάζονται με το πιο δημοφιλές διεθνές λευκό σταφύλι σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. H Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν για τρεις μήνες με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζύμωσε σε βαρέλια 300 lt όπου και ωρίμασε για 4 μήνες αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Τα αμπέλια που βρίσκονται στις πανέμορφες πλαγιές της Αιγιαλείας σε υψηλό υψόμετρο προικίζουν το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικά αρώματα.
  3. Gemma di Luna Prosecco
    Gemma di Luna Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 10.50% alc.
    Ειδική Τιμή 10,88 € Κανονική τιμή 12,80 €
    Φινετσάτο και δροσιστικό prosecco με εκπληκτική σχέση ποιότητας, τιμής κι εμφάνισης. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα ισορροπημένα εξωστρεφές κι απολαυστικό κρασί, σωστό στολίδι! Συνδυάστε το κυρίως ως απεριτίφ ή με ελαφριά κουζίνα με όλες τις περιστάσεις κι αναβαθμίστε εορταστικά τις στιγμές σας.
  4. Deus
    Deus
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα ημίγλυκο και ημιαφρώδες λευκό κρασί από Μοσχάτο Ρίου, μία ιδιαίτερα αρωματική ποικιλία που έχει προικίσει το κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών. Το χαμηλό αλκοόλ και ευχάριστη γλυκύτητα υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή ελαφριά γλυκά κρεμώδη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    84%
    Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά.
  6. Prosecco Brilla
    Prosecco Brilla
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα Ιταλικό αφρώδες κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ελαφριά γεύση και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες! Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για την αρχή ενός γεύματος συνοδεύοντας σαλάτες και ορεκτικά ή καναπεδάκια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Φίνος επιδόρπιος οίνος από το Κτήμα ΑΛΦΑ με φανατικό κοινό εντός και εκτός Ελλάδος. Η σωστή οινοποίησή του και τα λεπτά χαρακτηριστικά του το καθιστούν, ως Ωμέγα, τον τέλειο επίλογο ενός γεύματος υψηλής γαστρονομίας που αρχίζει από το Α…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Αμπέλου Φως - Λευκό
    Αμπέλου Φως - Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Οι δύο πιο πολυφυτεμένες λευκές ποικιλίες της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, ‘εκμεταλλεύονται’ τον ευχάριστο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχοφίλερου με την ένταση του Ροδίτη, δημιουργώντας ένα κρασί που μπορεί να πάρει άνετα θέση στον καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Essential Purpura
    Essential Purpura
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Macabeo, Parellada, Xarel-lo, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    19,80 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο εμβληματικός οίκος Juvé & Camps στην συστήνει από περιοχή του Penedès μία ζωηρή, απολαυστική cava με ακαταμάχητα ελκυστική φρεσκάδα. H 100% βιολογική Essential Purpura μπορεί να παλαιώνει για 24 μήνες ωστόσο διατηρεί τις νεανικές της χάρες παρέα με το αυθόρμητο νεύρο που περιμένουμε από ένα τόσο καλά δουλεμένο αφρώδες.
  10. Reserva de la Familia
    Reserva de la Familia 2018
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Macabeo, Parellada, Xarel-lo, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    27,40 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μία εξαιρετική Cava η οποία παρότι αρχικά δημιουργήθηκε για την ίδια την οικογένεια της Juvé & Camps έφτασε να είναι η ετικέτα- σημαία του οινοποιείου. Μία κορυφαία 100% βιολογική cava η οποία με ελάχιστο χρόνο παλαίωσης τους 36 μήνες, θα αποδειχθεί μπαλαντέρ στους γευστικούς συνδυασμούς.
  11. Monograph Multi
    Monograph Multi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μπορούμε σε ένα καθημερινό και οικονομικό κρασί να μιλάμε για κάποια πολυπλοκότητα και ένταση? Η Γαία κατάφερε να δημιουργήσει ένα τέτοιο παράδειγμα που αν και έρχεται από την ‘entry level’ σειρά της, έχει ποιότητα που θα ζηλεύαν πολλά κρασιά στη τιμή των 10 €, με το Μοσχοφίλερο να χαρίζει τον αρωματικό του χαρακτήρα, τον Ροδίτη την ‘σοβαρότητα’ του και το Ασύρτικο να έρχεται να ολοκληρώνει και να ενισχύει τον τραγανό του χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μυλοπόταμος - Λευκός
    Μυλοπόταμος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    ‘Αιθέρια’ συνύπαρξη Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Ασύρτικο, από τους βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνες του Μυλοπόταμου, στο Άγιο Όρος. Το Μοσχάτο διατηρεί και σε αυτή τη γωνιά της ιερής γης την αρωματική του ‘σφραγίδα’, το Ασύρτικο με προσεκτικές στρεμματικές αποδόσεις δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και το χαρμάνι τους γοητεύει με τον ελαφρύ, ελκυστικό, easy to drink, χαρακτήρα που διαθέτει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Alfega Λευκός
    Alfega Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Ρομπόλα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο δημιουργούμε κρασία που εκφράζουν τα αμπελοτόπια και τις ποικιλίες σταφυλιού που τα γέννησαν. Οι ποικιλίες Sauvigon Blanc, Ρομπόλα και Μαλαγουζιά, από τα αμπελοτόπια του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα Αταλάντης, δίνουν αυτό το εκφραστικό κρασί, χαρίζοντάς του αρωματική ένταση, φρεσκάδα και γευστική ισορροπία. Απολαύστε το με πιάτα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Στροφιλιά Λευκός Classy
    Στροφιλιά Λευκός Classy 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η ομώνυμη και διαχρονική ετικέτα του γνωστού οινοποιείου της Αναβύσσου σε ένα ευχάριστο λευκό κρασί με καταπληκτική σχέση τιμής ποιότητας, για καθημερινή απόλαυση στο τραπέζι ή μακριά από αυτό. Η δροσερή οξύτητα και τα φρέσκα έντονα αρώματα το κάνουν ιδανικό σύντροφο για μεζεδάκια, θαλασσινά και καλή παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Vinsanto της Γαίας 20 Years Special Edition
    Vinsanto της Γαίας 20 Years Special Edition
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    74,40 €
    Επετειακό Vinsanto από το Κτήμα Γαίας παλαιωμένο για 20 χρόνια σε βαρέλιας 4ης χρήσης ή και παλαιότερα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί