Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 193

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc
    Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Αναζωογονητικό με ζωηρή οξύτητα, νόστιμη γεύση και ακαταμάχητα εξωτικά αρώματα φρούτων Sauvignon Blanc από την Χιλή. Με λίγα λόγια ένα αφοπλιστικό κρασί που θα αγαπηθεί από όλους τους λάτρεις αυτής της υπέροχης ποικιλίας. Στα πολλά πλεονεκτήματα του και η καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ωδή Πανός
    Ωδή Πανός 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί που συνδυάζει τα κομψά ανθικά αρώματα του Μοσχοφίλερου με την δροσιστική φρεσκάδα των φυσαλίδων της αφρώδους οινοποίησης. Μία ευγενική (και οικονομική) εναλλακτική της Σαμπάνιας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ωδή Πανός Ροζέ
    Ωδή Πανός Ροζέ
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ευχάριστο και πολύ εξωστρεφές ροζέ αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο που βγάζει όλη την ακαταμάχητη γοητεία του σε αυτό το μπουκάλι. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες παρασύρουν τα ζωηρά φρουτώδη και ανθικά αρώματα και γεύσεις, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό για απεριτίφ, για εορτασμούς αλλά και για να συνοδεύσει νόστιμα ορεκτικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ερημίτης - Ροζέ
    Ερημίτης - Ροζέ 2021
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Ένα πολύ νόστιμο ροζέ κρασί με πικάντικη γεύση και ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων που προκύπτει από έναν πολύ πρωτότυπο συνδυασμό ποικιλιών, της λευκής Μαλαγουζιάς και των ερυθρών Μανδηλαριάς και Grenache Rouge. Ταιριάζει με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό όσο και στο πιο γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Alfega Λευκός
    Alfega Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Ρομπόλα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο δημιουργούμε κρασία που εκφράζουν τα αμπελοτόπια και τις ποικιλίες σταφυλιού που τα γέννησαν. Οι ποικιλίες Sauvigon Blanc, Ρομπόλα και Μαλαγουζιά, από τα αμπελοτόπια του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα Αταλάντης, δίνουν αυτό το εκφραστικό κρασί, χαρίζοντάς του αρωματική ένταση, φρεσκάδα και γευστική ισορροπία. Απολαύστε το με πιάτα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας τα τέσσερα πρώτα χρόνια της ζωής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Χατζημιχάλη - Μαλαγουζιά Δρυός
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Μαλαγουζιά Δρυός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Υπέροχη και κομψή Μαλαγουζιά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Χατζημιχάλη στην κοιλάδα της Αταλάντης. Ένα μέρος του κρασιού ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια αποκτώντας πολύ ωραία στοιχεία δρυός που προικίζουν ένα ήδη χαρισματικό σταφύλι και του δίνουν την δυνατότητα να μπορεί να παλαιώσει για 3-4 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Aristocracy
    Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Aristocracy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Sauvignon Blanc, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ζωηρό λευκό κρασί με πράσινα αρώματα εσπεριδοειδών και λεμονανθών και όμορφη οξύτητα. Ένα μοναδικό blend Sauvignon Blanc με το εξωτικό Gewurztraminer που έχει τη δική του φιλοσοφία και μεγαλώνει το fan club του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Sauvignon Blanc "Αμπελοτόπι Κρυόβρυση"
    Sauvignon Blanc "Αμπελοτόπι Κρυόβρυση" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικό και ακαταμάχητο Sauvignon Blanc από το ιδιόκτητο αμπελοτόπι Κρυόβρυση του Κτήματος Χατζημιχάλη που βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Χλωμό, στην περιοχή της Αταλάντης. Η ένταση του φρούτου, τα φυτικά στοιχεία και η αναζοωγονητική οξύτητα θα δώσουν στους αμέτρητους φίλους της ποικιλίας έναν ακόμα λόγο να την αγαπούν!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Οδίτης
    Οδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Αγιωργίτικο είναι αποδεδειγμένο ότι δίνει ακαταμάχητα ροζέ κρασιά! Όταν δε, προέρχεται από ορεινούς αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία και φέρει την υπογραφή της Στροφιλιάς, τότε μιλάμε σίγουρα για ένα ροζέ που κλέβει την παράσταση. Δροσερό, ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ροζέ που ‘ταξιδεύει΄.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Cherub Rose
    Montes Cherub 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 14,11 € Κανονική τιμή 16,60 €
    Όμορφο Χιλιανό ροζέ από Syrah που κερδίζει από την πρώτη γουλιά. Ζωντανό και ευχάριστο, με γλυκά αρώματα φρέσκων φρούτων, δροσιστική οξύτητα και κάποια υποψία τανινών, είναι ροζέ ποτηριού, τυριού, μεζέ, αλλά και καλοκαιρινής κρεατοφαγίας.
  11. Νέηλυς Μαλαγουζιά
    Νέηλυς Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές και ένα από τα πιο νόστιμα ελληνικά λευκά. Όλα τα πλεονεκτήματα της ποικιλίας χωρίς κανένα μειονέκτημα, επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο της Μαλαγουζιάς σαν την βασίλισσα του Ελληνικού Αμπελώνα. Ένα κρασί πασπαρτού για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve
    Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από τη Νεμέα, που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τον αρωματικό του χαρακτήρα και την πλούσια δομή του. Πικάντικο, πληθωρικό και σωστά τανικό, προορίζεται για αξέχαστα κρεατοφαγικά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Aetheria
    Aetheria 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    43%
    Μία νέα δροσερή πρόταση από την Σεμέλη, που μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα και 'αιθέρια' κρασιά. Εδώ συνδυάζονται αριστοτεχνικά τα χαρίσματα της Μαλαγουζιάς και του Chardonnay. Ο καρπός προέρχεται από τους πανέμορφους αμπελώνες της Ορεινής Αιγιαλείας σε υψόμετρο 900 μέτρων, χαρίζοντας απλόχερα αρώματα και οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί