Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 194

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σπάνιες Γαίες, "Cara"
    Σπάνιες Γαίες, "Cara" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μία φινετσάτη έκφραση του Sauvignon Blanc από τους ιδιόκτητους ορεινούς αμπελώνες της Στροφιλιάς στον Aσπρόκαμπο της Κορινθίας, με γοητευτικό εξωτικό άρωμα και δροσερή οξύτητα. Ένα κρασί με υποδειγματική χρήση βαρελιών ακακίας, της οποίας τα αρώματα συνοδεύουν διακριτικά τα υπέροχα φρουτώδη και φυτικά στοιχεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σπάνιες Γαίες, "Βίδια"
    Σπάνιες Γαίες, "Βίδια" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα ιδιαίτερα φινετσάτο single vineyard Chardonnay από τον ορεινό αμπελώνα Βίδια στο οροπέδιο της Στυμφαλίας, που εστιάζει στην φρεσκάδα και την καθαρότητα των αρωμάτων. Ένα κρασί που προδίδει εύκολα το ψυχρό κλίμα από το οποίο παράγεται αλλά και την πρόθεση των δημιουργών του να αναδείξουν τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του. Τα πράσινα αρώματα φρούτων, τα ορυκτά στοιχεία και η κοφτερή οξύτητα μας φέρνουν στο μυαλό κρασιά από το περίφημο Chablis με πολλαπλάσια τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Pink Bang
    Pink Bang 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Touriga
    Βαθμολογία:
    77%
    Ακαταμάχητο και μοντέρνο ροζέ κρασί από μία Πορτογαλέζικη ποικιλία με πολύ μικρή παρουσία στην Ελλάδα, που το Κτήμα Τέχνη Οίνου αποδεικνύει ότι έχει ‘σοβαρό’ λόγο ύπαρξης. Υπέροχο περιεχόμενο, υπέροχη φιάλη για υπέροχες στιγμές!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. /
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Chardonnay βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Φωτεινό, ανοιχτοκίτρινο χρώμα. Γενναιόδωρα αρώματα λευκόσαρκων ροδάκινων εναλλάσσονται με τροπικές νότες μάνγκο, ανανά και πεπονιού και συμπληρώνονται από διακριτικές νότες βανίλιας και δρυός. Η γεμάτη, μεστή και πληθωρική του γεύση ισορροπεί μοναδικά με την ανεβασμένη οξύτητα και τον αλκοολικό βαθμό δίνοντας ένα απολαυστικό γευστικό σύνολο με επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Γαία Μοσχοφίλερο Wild Ferment
    Γαία Μοσχοφίλερο Wild Ferment 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο
    Μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις Μοσχοφίλερου άγριας ζύμωσης που δίνει μία νέα διάσταση στην πολυπρόσωπη ποικιλία και αναδεικνύει το πλούσιο χαρακτηριστικό αποτύπωμα της περιοχής. Η παρουσία βαρελιού καθώς και η ανάδευση των οινολασπών κατά την οινοποίηση συνεισφέρουν αρωματικά και βουτυρένια στα τυπικά αρώματα τριαντάφυλλου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Benintende Chianti Superiore
    Benintende Chianti Superiore 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Canaiolo, Colorino, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Στο Tenuta Scrafana δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην γή με την αειφορία και την βιοποικιλότητα να είναι τα σημεία κλειδιά γι’ αυτούς. Το έδαφος, η κλίση, η έκθεση στον ήλιο, αλλά και η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας είναι μόνο κάποιοι από τους παράγοντες που οδηγούν στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών, όπως αυτό το υπέροχο Benintende Chianti. Ένα μέρος ωριμάζει σε μικρά και μεγάλα δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο σε τσιμεντένιες δεξαμενές οδηγώντας σε ένα νόστιμο ερυθρό κρασί με έντονο φρουτώδες προφίλ. Είναι ένα κρασί που μπορούμε να το απολαύσουμε συνοδεύοντας εκλεκτά φαγητά αλλά και να το απολαύσουμε δίπλα σε ένα ωραίο πλατό αλλαντικών και τυριών. Θα το βρείτε μόνο στο House of Wine
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur
    Domaine Jean-Louis Chave Selection Cotes du Rhone Mon Coeur 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Το κορυφαίο κτήμα Jean Louis Chave εμφιαλώνει την 'καρδιά' του για μία ετικέτα Cotes du Rhone δημιουργώντας ένα κρασί έτοιμο να το απολαύσουμε στη νεότητα του. Έμφαση στο φρέσκο μαύρο φρούτο από τις ποικιλίες του Ροδανού, Syrah, Grenache και Mourvèdre με ελαφριές πινελιές από τα μπαχαρικά της δρυός. Ιδανικό για αυτούς που ψάχνουν πλούτο φρούτου αλλά με έτοιμες, μαλακές τανίνες, ήπια και ζουμερή οξύτητα, σε μία τέλεια σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Semeli Elixir - Gewurztraminer
    Semeli Elixir - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Ευωδιαστό και πικάντικο κρασί από Gewurtzraminer, μια ποικιλία που έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης. Άφθονα φρούτα και λουλούδια σε ένα εξωστρεφές κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Peplo
    Peplo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Delear
    Delear 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    To δίδυμο Syrah - Greneche Rouge είναι υπεύθυνο για κάποια από τα πιο γοητευτικά κρασιά του πλανήτη! Ένα από αυτά είναι και το Δέλεαρ από την Σεμέλη που διακρίνεται ταυτόχρονα για την φινέτσα του και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του. “Δελεαστικά΄ αρώματα και γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων αλλά και λουλουδιών που δεν αφήνουν περιθώρια αντίστασης. Απολαύστε το με φαγητό ή μόνο του σαν απεριτίφ!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. ROYAL TOKAJI Dry Furmint
    ROYAL TOKAJI Dry Furmint 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    17,00 €
    Εκρηκτικό λευκό ξηρό με λεμονάτη οξύτητα, ορυκτά αρώματα και κρεμώδη χαρακτήρα. Για φίλους των Γερμανικών Riesling και του Chablis.
  12. Tου Παύλου
    Tου Παύλου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Με στόχο την αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών του νησιού, αναμφισβήτητα το Κτήμα Γράμψα, έβαλε την Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδος. Μετά την αναβίωση των σπάνιων Αυγουστιάτη και Γουστολιδί καταπιάστηκαν με μία ακόμα, πιο σπάνια γηγενή λευκή ποικιλία των Ιόνιων Νησιών, τον Παύλο. Το πρώτο μονοποικιλιακό δείγμα είναι ενθαρρυντικό, δείχνει ότι ο ‘Παύλος’ έχει δυνατότητες και αξίζει την προσοχή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Verdea
    Verdea 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Ρομπόλα, Σκιαδόπουλο, Παύλος, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Λαμπερή όψη με μέτριο λεμονοπράσινο χρώμα που προϊδεάζει για μία ντροπαλή αρχικά μύτη. Αρωματική πολυπλοκότητα, με εκφράσεις όπως γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, κίτρο, ροδάκινο, φουντούκι και φρυγανιά. Στο στόμα είναι ήπιο και αρωματικά συνεπές με την οξύτητα να μην ξεφεύγει από το δροσερό της προφίλ
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Karipidis - Merlot
    Karipidis - Merlot 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Ένα κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα, πλούσια αρώματα δαμάσκηνου, σοκολάτας, βανίλιας. Στο στόμα διακρίνεται για το πλούσιο σώμα του και την ιδιαίτερη επίγευσή του, που εντυπωσιάζει από την κομψότητά του και την πικάντικη γεύση του. Μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στη φιάλη για αρκετό καιρό ακόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί