Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα κρασί που αποτυπώνει την όμορφη αρμονία των ποικιλιών που συμμετέχουν στο χαρμάνι του, με την "επιστημονική" προσέγγιση στην ερυθρή οινοποίηση, από την οποία προκύπτει. Μία ετικέτα-σχολή στο ερυθρό κρασί, η οποία "καπάρωσε" γρήγορα τη θέση της ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ερυθρά κρασιά στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη αγορά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Whispering Angel - Rose
    Whispering Angel - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Γαίας - Ερυθρός
    Κτήμα Γαίας - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Εντυπωσιακό βαθυκόκκινο κρασί με μεγάλη και περίτεχνη αρωματική ένταση που εστιάζει στο φρούτο, τα μπαχάρια και του ξηρούς καρπούς, πληθωρική γεύση, δυνατές τανίνες, σωστή οξύτητα και μακρά επίγευση. Το Κτήμα Γαίας είναι η πιο τρανή απόδειξη της πολυδυναμικότητας του Αγιωργίτικου της Νεμέας και αποδεδειγμένα μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Sole Φυσικός Γλυκύς 500ml
    Sole Φυσικός Γλυκύς 500ml 2018
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Semillon, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    27,30 €
    Το Sole είναι ένα φανταστικό λευκό γλυκό κρασί από το Semillon μία ποικιλία που φημίζεται για την παραγωγή σπουδαίων γλυκών κρασιών, με την μικρή συνδρομή του Gewurtzraminer που χαρίζει απλόχερα τον εξωτικό του χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό και παίρνει αμέσως θέση στα κορυφαία επιδόρπια κρασιά της χώρας μας.
  5. Miraval Rose
    Miraval Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Domaine Vincent Dampt Chablis
    Domaine Vincent Dampt Chablis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Η οικογένεια Dampt έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή κρασιών με τον Vincent να ξεκινάει να εκπαιδεύεται από τα 14 του χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα στην σχολή της Beaune. To 2004 έχοντας αποκτήσει εμπειρία στο Jura, την Βουργουνδία και την Νέα Ζηλανδία ξεκινάει την δική του προσπάθεια, εκμεταλλευόμενος τα δικά του αμπέλια, η οποία μπορούμε να πούμε ότι είναι εντυπωσιακή! Το Chablis του εκφράζει πολύ καλά όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εκπληκτικού terroir.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Miraval Blanc
    Miraval Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Grenache Blanc, Rolle
    Βαθμολογία:
    100%
    Η σοδειά 2015 του Miraval CDP White είναι πολύ φρέσκια με μια όμορφη κομψότητα. Ανοιχτό λαμπερό λευκό χρώμα. Η μύτη είναι ευχάριστα περίπλοκη, με ανθικές νότες, εσπεριδοειδή και πυρηνόκαρπα φρούτα. Ένα πολύ καλά ισορροπημένο και αρμονικό κρασί με ένα σαγηνευτικό τελείωμα αρωμάτων και μία ελαφριά αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική επίγευση
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Riesling Kabinett
    Riesling Kabinett 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 8.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μεγάλο Γερμανικό Riesling από έναν εκ των κορυφαίων οινοποιών της χώρας. Πλούσιο σε αρώματα που δεν σταματούν να εξελίσσονται, με εξαιρετική οξύτητα, όμορφη δομή και μετρημένο αλκοόλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Domaine Jean-Paul Balland Sancerre
    Domaine Jean-Paul Balland Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δύο δυναμικές γυναίκες, η πολυβραβευμένη οινολόγος Isabelle και η αδερφή της Eliza, έχοντας πάρει τα σκήπτρα από τον πατέρα τους Jean - Paul που ίδρυσε το οινοποιείο στο φημισμένο Sancerre πριν από σχεδόν 50 χρόνια, δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά από Sauvignon Blanc αποτυπώνοντας με σαφήνεια τόσο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας όσο και του terroir. Τα κρασιά τους διακρίνονται για την λεμονάτη οξύτητα, τον πολύ ωραία εκφρασμένο φυτικό χαρακτήρα αλλά και το ορυκτό προφίλ τους. Αν είστε fan του Sauvignon Blanc δοκιμάστε και αυτή τη σοφιστικέ εκδοχή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Domaine de I’Ile rose
    Domaine de I’Ile rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. Φανταστική πολυπλοκότητα, ένταση φρούτου, δύναμη αλλά και δυνατότητα παλαίωσης σε από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Gruner Veltliner Ried Loiserberg
    Grüner Veltliner Loiserberg 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gruner Veltliner, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τυπικό λευκό Αυστριακό κρασί από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς της χώρας. Όμορφη μύτη, φίνα πράσινα αρώματα και τέλεια οξύτητα συνθέτουν ένα απολαυστικό και ιδιαίτερα ποιοτικό Βορειο-Ευρωπαϊκό λευκό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Pinot Grigio - Felluga
    Pinot Grigio - Felluga 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Το Pinot Grigio είναι η πιο ανερχόμενη ποικιλία σταφυλιού στον πλανήτη, αλλά δυστυχώς ελάχιστα είναι τα Pinot Grigio που είναι τόσο καλά όσο του Livio Felluga. Χωρίς να φτάνει στον ευδιάκριτο χαρακτήρα των Pinot Gris της Αλσατίας, το συγκεκριμένο κρασί είναι αρκετά εξωτικό, με μέτριο σώμα, αλλά πολύ πυκνή υφή. Από τα ελάχιστα ιταλικά κρασιά της ποικιλίας που, ενώ δεν έχουν περάσει βαρέλι ή αμφορέα, μπορούν να εξελιχθούν για άνω των τεσσάρων ετών
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Placet Valtomelloso
    Placet Valtomelloso 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viura, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Ο Álvaro Palacios, ένας από τους πιο σημαντικούς οινοποιούς της Ισπανίας, περιγράφει την λευκή ποικιλία Viura σαν ‘the Chardonnay of the south’. Αν δοκιμάσετε αυτό την εκπληκτική λευκή Rioja θα καταλάβετε γιατί! Κρεμώδες, ξηροκαρπάτο ισορροπημένο, βελούδινο, σύνθετο και με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, μας φέρνει στο μυαλό τις σπουδαίες λευκές Βουργουνδίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Etna Bianco
    Etna Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Carricante, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό χρυσαφένιο με αρκετές πράσινες αποχρώσεις. Στο άρωμα του επικρατούν τα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το ροδάκινο, το βερίκοκο αλλά και το αχλάδι ενώ στο τέλος αναδύονται κάποιες νότες ορυκτότητας. Η γεύση του είναι λιπαρή, με δροσιστική οξύτητα με ευχάριστο φρουτώδες τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί