Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 54

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Domaines Ott - Rouge
    Domaines Ott - Rouge
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Mourverde
    71,90 €
    Προέρχεται από ένα φτωχό έδαφος, ασβεστολιθικό από ψαμμίτη (συμπαγές πέτρωμα ) και μάργα (ιζηματογενής σχηματισμός) της θαλάσσιας ανώτερης κρητιδικής περιόδου. Οξύτητα του terroir και φτωχές βροχοπτώσεις αντισταθμίζονται από την θαλασσινή αύρα του Κόλπου Bandol. Σκούρο κόκκινο χρώμα. Πολύπλοκη μύτη από αρώματα κόκκινων φρούτων, άγριας φράουλας, δέρματος και νότες μπαχαρικών- καθώς επίσης και μια δροσερή αίσθηση γλυκόριζας. Στο στόμα είναι αψύ και οι στρογγυλές τανίνες συμβάλλουν στην γλυκιά αίσθηση.
  2. Veuve Clicquot Brut
    Veuve Clicquot Brut Gift Box
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    79,10 €
    Μία όμορφη λευκή Σαμπάνια, η φιάλη της οποίας ξεχωρίζει από μακριά λόγω της χαρακτηριστικής πορτοκαλί ετικέτας της. Έντονα λεμονάτα αρώματα και δυνατός αφρισμός χαρακτηρίζουν μία Σαμπάνια που απαιτεί σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα ξεδιψάει απολαυστικά.
  3. Duckhorn Cabernet Sauvignon
    Duckhorn Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    85,60 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Με 83% Cabernet Sauvignon στην σύνθεση του και 16% Merlot, αυτό το υπέροχο ερυθρό κρασί αντικατοπτρίζει τις μεγάλες δυνατότητες αυτών των δύο σταφυλιών στην Napa Valley. Με εκλεπτυσμένα και σύνθετα αρώματα και φανταστική δομή στο στόμα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα Καλιφορνέζικα Cabernet Sauvignon για τα οποία φημίζεται η περιοχή. Αν και έχει μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, είναι πολύ απολαυστικό και σε νεαρή ηλικία.
  4. Beaune Premier Cru “Clos des Ursules”
    Beaune Premier Cru “Clos des Ursules” 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    83,00 €
    Ο αμπελώνας από όπου προέρχεται το κρασί είναι ένα περιτειχισμένο μέρος του Premier Cru αμπελώνα Vignes Franches, που αγοράστηκε το 1826 και παραμένει έκτοτε αποκλειστική ιδιοκτησία της οικογένειας Jadot. Ακόμα και τα δρύινα βαρέλια μέσα στα οποία ωριμάζει το κρασί, κατασκευάζονται στο δικό τους βαρελοποιείο. Μία σπουδαία ερυθρή Βουργουνδία που συνδυάζει άριστα την δύναμη με την κομψότητα και μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο και να βγάλει ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα.
  5. Veuve Clicquot Rose
    Veuve Clicquot Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    77,70 €
    Μία ιδιαίτερα ελκυστική ροζέ Σαμπάνια από έναν φημισμένο οίκο της Καμπανίας. Το χαρμάνι δίνει έμφαση στα φρουτώδη αρώματα που χαρίζει το εκλεκτό Pinot Noir, κι έτσι το κρασί είναι ευχάριστο και κομψό, και ταυτόχρονα πολύπλοκο και πικάντικο.
  6. Veuve Clicquot Rich Rose
    Veuve Clicquot Rich Rose
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    84,20 €
    Μία εντελώς μοντέρνα και ‘χαλαρή’ Σαμπάνια, από έναν από τους σπουδαιότερους Οίκους της Καμπανίας, με έμφαση στον φρουτώδη χαρακτήρα και την γλύκα αλλά και με την χαρακτηριστική κρεμμώδη υφή που χαρακτηρίζει το στυλ των Veuve Clicquot. Αν αποφασίσετε να φτιάξετε cocktail με Σαμπάνια, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη επιλογή!
  7. /
    Pommery Royal Blue Sky
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    79,10 €
    Μία εξωστρεφής μοντέρνα έκφραση σαμπάνιας με την υπογραφή ενός σπουδαίου οίκου της Καμπανίας. Με πλούσια γεύση και σύνθετα αρώματα ώριμων φρούτων αλλά και την χαρακτηριστική φινέτσα που διακρίνει τα κρασιά της Pommery! Η ιδανική πρόταση για το καλοκαίρι και όχι μόνο! Απολαύστε την παγωμένη!
  8. Νόημα
    Νόημα 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    78,30 €
    Η ναυαρχίδα του Κτήματος Παλυβού, συνδυάζει Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon και Syrah, ενώ τα σταφύλια έχουν καλλιεργηθεί με βάση τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Ώριμο, πλούσιο, γεμάτο και με στιβαρές τανίνες, ένα μυώδες κρασί, το οποίο καταφέρνει ωστόσο και διατηρεί μία αξιοθαύμαστη ισορροπία. Κατευθείαν στην Champions league του Ελληνικού κρασιού…
  9. Veuve Clicquot Rich
    Veuve Clicquot Rich
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    73,00 €
    Μία εντελώς μοντέρνα και ‘χαλαρή’ Σαμπάνια, από έναν από τους σπουδαιότερους Οίκους της Καμπανίας, με έμφαση στον φρουτώδη χαρακτήρα και την γλύκα αλλά και με την χαρακτηριστική κρεμμώδη υφή που χαρακτηρίζει το στυλ των Veuve Clicquot. Αν αποφασίσετε να φτιάξετε cocktail με Σαμπάνια, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη επιλογή!
  10. Κτήμα Γαίας - Ερυθρός
    Κτήμα Γαίας - Ερυθρός 2008 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    77,40 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Εντυπωσιακό βαθυκόκκινο κρασί με μεγάλη και περίτεχνη αρωματική ένταση που εστιάζει στα μαρμελαδένια φρούτα, τα μπαχάρια, τα αποξηραμένα βότανα και τους ξηρούς καρπούς, πληθωρική γεύση, δυνατές τανίνες, σωστή οξύτητα και μακρά επίγευση. Το Κτήμα Γαίας είναι η πιο τρανή απόδειξη της πολυδυναμικότητας του Αγιωργίτικου της Νεμέας και αποδεδειγμένα μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
  11. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 1992 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    85,00 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Ένα κρασί με εντυπωσιακή εξέλιξη για τα 25+ χρόνια του. Αξίζει την υπομονή μας και τα χρήματα μας! Βότανα με κυρίαρχο το δεντρολίβανο, ώριμο φρούτο, ζωικές νότες, πάστα ελιάς και καπνιστή επίγευση. Πολύ ωραίο στο στόμα με αρκετό φρούτο, σχετικά πλούσιο, ώριμες τανίνες και ζωηρή οξύτητα. Το πίνουμε τώρα και απολαμβάνουμε την χαρά του να ανοίγουμε ένα κρασί αυτής της ηλικίας και να είναι εξαιρετικό!
  12. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 1996 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    74,00 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας.
  13. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών 2007
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Υπέροχο πυκνό φρούτο, απίστευτη πολυπλοκότητα, αισθητή οξύτητα και πολύ ισορροπημένη γλυκύτητα σε ένα κρασί που έχει ωριμάσει για 10 χρόνια σε βαρέλια πριν έρθει στα ποτήρια μας. Μπορεί το Ξινομαύρο να έχει συνδεθεί με τα εξαιρετικά ξηρά ερυθρά κρασιά με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, όμως αυτό το κρασί αποδεικνύει ότι το Ξινόμαυρο μπορεί να δώσει και σπουδαία γλυκά κρασιά!
  14. Insignia 2004
    Joseph Phelps Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    81,80 €
    Ένα από τα πιο σπουδαία και πιο δυσεύρετα Cabernet Sauvignon όλου του κόσμου που δημιουργήθηκε από τον Joseph Phelp, έναν από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς της Napa Valley. Η επιτομή των Καλιφορνέζικων Cabernet, με εξαιρετική δομή και πλούτο, γενναιόδωρο φρούτο, ανθικά στοιχεία και μπαχαρικά, αποτελεί ευσεβή πόθο κάθε οινόφιλου. Η δυνατότητα παλαίωσης και εξέλιξης του στην φιάλη είναι τεράστια.
  15. Moet & Chandon Rose Imperial με δώρο 2 ποτήρια
    Moet & Chandon Rose Imperial με δώρο 2 ποτήρια
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    76,50 €
    Μία σοβαρή και συγκροτημένη ροζέ Σαμπάνια που δεν περνάει απαρατήρητη. Το χαρμάνι της δίνει έμφαση στο Pinot Noir, το οποίο με τη σειρά του χαρίζει αρώματα άγριων φρούτων, στυλ και χαρακτήρα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί