Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 166

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Epops Sauvignon Blanc
    Epops Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία του Sauvignon Blanc! Ειδικά όταν έχουμε ένα τόσο όμορφα φτιαγμένο Sauvignon από την Κάριανη της Καβάλας, μια περιοχή που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να δώσει αυτή η δημοφιλής ποικιλία υπέροχα κρασιά. Τα εξωτικά αρώματα, η δροσερή οξύτητα και η χυμώδης γεύση είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το λατρέψετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chateau Κανιάρης ΦιLos Syrah
    Chateau Κανιάρης ΦιLos Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό. Το άρωμα του ‘φωνάζει’ Syrah με τα μαύρα φρούτα όπως το βατόμουρο, το πιπέρι, τις νύξεις δέρματος και τα ανθικά στοιχεία να συνθέτουν ένα όμορφο μπουκέτο. Στο στόμα είναι πλούσιο αλλά και ευγενικό, με πυκνό φρούτο, μέτρια ισορροπημένη οξύτητα και μπαχαρένια επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Granatus
    Granatus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο παραγωγός που άλλαξε την ‘ρότα’ ενός ταλαιπωρημένου αμπελώνα, αυτού της Αττικής. Η περιοχή έχει ανακτήσει την φήμη της και συγκαταλέγεται πια, στις σπουδαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Το αποδεικνύει άλλωστε και αυτό το μοντέρνο, ζουμερό και ευωδιαστό ροζέ κρασί!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Αβαντίς - Lenga
    Κτήμα Αβαντίς - Lenga 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η καλλιέργεια Gewurztraminer στην Εύβοια ήταν ένα παράτολμο πείραμα για τον Απόστολο Μούντριχα, που ωστόσο πέτυχε με το παραπάνω! Η ετικέτα Lenga από το Κτήμα Αβαντίς είναι ένα από τα πιο απολαυστικά αρωματικά λευκά κρασιά στην αγορά, και γίνεται ανάρπαστη λόγω της πολύ περιορισμένης παραγωγής της. Η αγάπη του οινοποιού σε αυτό το κρασί φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι του έδωσε το όνομα της αγαπημένης του συζύγου. Φίλοι των φινετσάτων αρωματικών κρασιών, σπεύσατε!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σγουρίδη Σίγμα - Ερυθρός
    Σγουρίδη Σίγμα - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Παμίδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Ένα πολυποικιλιακό ερυθρό που εντυπωσιάζει τόσο με τις γεύσεις του, τα αρώματά του όσο και με την δυναμική παλαίωσης. Τανικό αλλά ισορροπημένο, με φρουτώδεις νότες δαμάσκηνων και μπαχαρικών, εντυπωσιακή γευστική πληρότητα, ταιριάζει με πολλά πιάτα στο καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Saint Modesto
    Saint Modesto 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13.1% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ειδική Τιμή 12,06 € Κανονική τιμή 13,40 €
    Το Saint Modesto είναι το νεότερο δημιούργημα του κτήματος Μπαραφάκα, του οποίου όλα τα κρασιά διακρίνονται για την εξωστρέφεια και τα εκφραστικά αρώματα. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από το εκκλησάκι του Αγίου Μόδεστου, που βρίσκεται στην είσοδο του οινοποιείου. Είναι ένα κρασί ιδιαίτερα ευέλικτο, καθώς μπορεί να καταναλωθεί σαν απεριτίφ αλλά και να συνοδεύσει νόστιμα πιάτα της μεσογειακής και της ασιατικής κουζίνας.
  7. Σαμαρόπετρα
    Σαμαρόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Freixenet Ice Cuvee
    Freixenet Ice Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκό και με μεγάλη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Freixenet Ice Rose Cuvee
    Freixenet Ice Rose Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Garnacha, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα φράουλας, ώριμων κερασιών, φραγκοστάφυλου και λουλουδιών. Κρεμώδες, γλυκό και με κομψή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Εξήντα Εννέα Βήματα
    Εξήντα Εννέα Βήματα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    To Κτήμα Μπαραφάκα μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της μονοποικιλιακής Μαλαγουζιάς με ένα λαχταριστό κρασί. στο οποίο αποδίδει σαν όνομα την απόσταση που διανύει κάποιος απ’ άκρη σ’ άκρη του αμπελώνα (69 βήματα) ώστε να αντικρίσει τη μαγική θέα του κάμπου της Νεμέας. Καλοδουλεμένη, φρουτένια και κρυστάλλινη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Acquarella
    Acquarella 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Syrah, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Η συνεχής αναζήτηση αμπελώνων μεγάλου υψομέτρου, οδήγησε στο «πάντρεμα» τριών δημοφιλών ποικιλιών από δύο ιδιαίτερα ψυχρές ζώνες της Πελοποννήσου, της Μαντινείας και της Ορεινής Αιγιάλειας. Το Μοσχοφίλερο συναντά το Ασύρτικο και το Syrah και με την υπογραφή του Λεωνίδας Νασιάκου μεταμορφώνονται σε ένα ελκυστικό και φρουτώδες food friendly ροζέ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    3 εμβληματικές ποικιλίες, η Μαυροδάφνη, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου στην Αιγιαλεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. Το φρούτο του ακροβατεί ανάμεσα στην φρεσκάδα και την ωριμότητα ενώ στο στόμα είναι ταυτόχρονα στιβαρό και γλυκόπιοτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα
    Κτήμα Παπαϊωάννου Νεμέα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Αυθεντική Νεμέα, από έναν οινοποιό που έχει αφιερώσει την ζωή του σε αυτήν. Πλούσιο ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική παρέμβαση από το δρύινο βαρέλι. Ισορροπημένη, με καλή οξύτητα και ευγενείς τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Τομή Ροζέ
    Τομή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τρουπής και η ομάδα του μας δίνει, ίσως, το καλύτερο ροζέ κρασί από 100% Μοσχοφίλερο. Μια άκρως γοητευτική εκδοχή αυτής της ερυθρωπής ποικιλίας, με αναπάντεχα γεμάτο σώμα και τριανταφυλλένιο προφίλ, που θα μας κάνει να θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί