Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 139

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Paros Reserve
    Paros Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μωραΐτη, που βρίσκεται στην μαγευτική Νάουσα της Πάρου, επιλέγει σταφύλια από τους πιο ορεινούς αμπελώνες του νησιού, ηλικίας μεγαλύτερης των 80 ετών και δημιουργεί ένα σπουδαίο ερυθρό ΠΟΠ κρασί με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. Η δυναμική και πληθωρική ερυθρή Μανδηλαριά συνοινοποιείται με ένα ποσοστό της λευκής Μονεμβασιάς για να μαλακώσει, με αποτέλεσμα ένα ζουμερό και σύνθετο ερυθρό Κυκλαδίτικο κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Cyrus One
    Cyrus One 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    71%
    Latour χωρίς δεύτερη ετικέτα δεν νοείται, έτσι λοιπόν ο Κύρος Μελάς πιστός στα πρότυπα του Bordeaux δημιουργεί για το δικό του Latour Μελάς μια δεύτερη ετικέτα με το όνομα Cyrus One από τα νεαρότερα αμπέλια. Μια περισσότερο προσιτή έκφραση των ποικιλιών της δεξιάς όχθης του Bordeaux με δαμάσκηνο, γλυκά μπαχαρικά, ήδη προσβάσιμες τανίνες και μια όμορφη αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μαντείο
    Μαντείο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    Το ανερχόμενο οινοποιείο Αργυρίου, από το Πολύδροσο του Παρνασσού δημιουργεί ένα γοητευτικότατο ερυθρό κρασί παντρεύοντας το διάσημο Cabernet Sauvignon με το ταπεινό Μαυρούδι, με φρούτο που προέρχεται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στην περιοχή. Με βάθος φρούτου και πολύ όμορφα ενσωματωμένο βαρέλι είναι σίγουρα ένα κρασί που θα αγαπηθεί πολύ εύκολα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Chateau Julia - Merlot
    Chateau Julia - Merlot 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Από τα κορυφαία Ελληνικά Merlot. Έχει προφίλ κρασιού παλαίωσης και κερδίζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καλού ερυθρού κρασιού. Πλούσια αρώματα, δυνατή τανική δομή και μεγάλη διάρκεια στο στόμα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του. Το… τσιμπημένο αλκοόλ μη σας φοβίζει - θα το βοηθήσει να εξελιχθεί όμορφα όσο παλαιώνει στην κάβα σας…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Grande Cuvee Nemea
    Grande Cuvee Nemea 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Καλοδουλεμένη Νεμέα με διεθνές προφίλ. Τα όμορφα τυπικά αρώματα της ποικιλίας πλαισιώνονται από την πικάντικη επιρροή του δρύινου βαρελιού και τις βελούδινες τανίνες που δίνουν υπόσταση στο κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Emphasis - Tempranillo
    Emphasis - Tempranillo 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ερυθρό κρασί με ιδιαίτερο ενδοαφέρον σε μύτη και στόμα. Χαρακτηρίζεται από ψημένα, πλούσια αρώματα με πικάντικες εξάρσεις, έντονες τανίνες και καλή οξύτητα. Θα εξελίσσεται όμορφα όσο μένει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Cava Χρυσοχόου
    Cava Χρυσοχόου 2012
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    24,80 €
    Η κορωνίδα του Κτήματος Χρυσοχόου και ταυτόχρονα ένα μοντέρνο κρασί, από τα σπουδαία αμπελοτόπια της Νάουσας! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρμάνια του Ξινόμαυρου με σχεδόν μία δεκαετία στην πλάτη του. Το Merlot τιθασεύει το αυστηρό Ξινόμαυρο χαρίζοντας του χρωματική ένταση και ακόμα πιο πολύπλοκο χαρακτήρα. Από εκεί αναλαμβάνουν ο χρόνος και το βαρέλι να μαλακώσουν και να μεστώσουν το χαρμάνι, οδηγώντας σε ένα εξαιρετικά σύνθετο σύνολο.
  8. Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon
    Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Η ψυχρή Coonawara στην Αυστραλία, είναι μία από τις περιοχές που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι λάτρεις του Cabernet Sauvignon, αν τους αρέσουν τα χαρακτηριστικά των ώριμων μαύρων φρούτων, του ευκάλυπτου, των βοτάνων και της σοκολάτας. Και εδώ έχουμε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που έχει όλα αυτά που περιγράψαμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Bodega Lanzaga LZ Rioja
    Bodega Lanzaga LZ Rioja 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Graciano, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι μέτριο ρουμπινί. Το άρωμα του είναι γεμάτο φρεσκάδα και φέρνει στο μυαλό μικρά φρούτα του δάσους όπως τα κράνα και τα κεράσια, λεβάντα, γη και σοκολάτα. Στην γεύση είναι μαλακό με βελούδινες τανίνες, φρεσκάδα και φρουτώδες τελείωμα. Απολαύστε το σχετικά φρέσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Tinto Pesquera Crianza
    Tinto Pesquera Crianza 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από την Ισπανία, και συγκεκριμένα από ένα ποιοτικό οινοποιείο της εξαιρετικής ζώνης της Ribera del Duero. Πλούσιο σε αρώματα, νευρώδες και τανικό, συνδυάζοντας τα όμορφα φρουτώδη αρώματα αλλά και τη μεταλλικότητα της ποικιλίας, θα ενθουσιάσει τους φίλους των κρασιών της Ισπανίας τόσο για την απόλαυση που υπόσχεται, όσο και για την πολύ ελκυστική τιμή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Πορφυρός
    Πορφυρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί φαγητού βασισμένο στις τυπικές ποικιλίες του Μπορντώ με την ισχυρή συμβολή όμως του Αγιωργίτικου. Με μέτριο σώμα και καλή ισορροπία οξύτητας και τανινών, συνοδεύει ποικιλίες τυριών και απλά πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μαντηλάρι "Πλακούρα"
    Μαντηλάρι "Πλακούρα" 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εντυπωσιακό, έντονο κρασί, με φρεσκάδα, ζωηρότητα, βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων και νότες καπνού, τανικό σε όλη του τη διάρκεια με κυρίαρχες γεύσεις αυτές του ώριμου δαμάσκηνου και βατόμουρου, μακρυά έντονη επίγευση, ένα ερυθρό απαιτητικό στο ταίριασμα με πιάτα εξ' ίσου δυνατά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  14. By OTT
    By OTT 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    24,70 €
    Φρέσκο και ισορροπημένο ροζέ από τη Προβηγκία, που αντανακλά στον υπερθετικό βαθμό το στυλ των κρασιών της περιοχής που έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο. Ελαφρύ, ροζέ του σολομού, χρώμα, ντροπαλή μύτη με εσπεριδοειδή και κόκκινα φρούτα, κομψό αλλά ταυτόχρονα έντονο στόμα, γεμάτο φρεσκάδα. Ένα benchmark της περιοχής από τη συλλογή του Ott, σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  15. Camins del Priorat
    Camins del Priorat 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Αριστοτεχνικό χαρμάνι όπου κυριαρχεί το Grenache μαζί με Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah και Merlot. Απίστευτη φρεσκάδα και συμπυκνωμένο φρούτο σε ένα κρασί που θα σας πάρει τα μυαλά. Μία φρέσκια εκδοχή των ερυθρών κρασιών του Priorat από τον σπουδαιότερο, για πολλούς, παραγωγό της περιοχής, τον Alvaro Palacios. Η τιμή απρόσμενα λογική για ένα τόσο απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί