You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Νυχτέρι της Γαίας 2020
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
37,20 € Φτάνει μέχρι 34,22 €Το χρώμα του είναι λεμονί με κάποιες απαλές χρυσές ανταύγειες. Η αρωματική ένταση είναι μεγάλη και η περίτεχνη πολυπλοκότητα στη μύτη εντυπωσιακή όπου αναδεικνύονται τα εσπεριδοειδή, τα ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα, η βανίλια, η ορυκτότητα και ο καπνός. Τις ίδιες γεύσεις συναντάμε και στο στόμα από την αρχή ως το τέλος, η οξύτητα είναι κοφτερή και το σώμα του γεμάτο. Είναι σίγουρα από τα λευκά κρασιά που μπορούν να παλαιώσουν για πολλά χρόνια. -
Χατζηδάκη - Σαντορίνη Νυχτέρι 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
39,70 € Φτάνει μέχρι 36,52 €Εξελιγμένο λευκό κρασί με βάση το Ασύρτικο της Σαντορίνης. Οινοποιημένο σε ξύλινες δεξαμενές και παλαιωμένο για ένα χρόνο στο βαρέλι, μας δίνει μία πιο πικάντικη διάσταση του λευκού της Σαντορίνης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές συνδυασμών στο τραπέζι. -
Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
43,40 € Φτάνει μέχρι 39,93 €Ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από τη Σαντορίνη με πολλές και ενδιαφέρουσες αρωματικές και γευστικές διαστάσεις. Δυνατό και πληθωρικό, αποτελεί μία διαφορετική ερυθρή επιλογή για όσους ψάχνουν το κάτι άλλο στα Ελληνικά ερυθρά κρασιά. -
Σαντορίνη Cuvee 15 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14,5% alc.
45,00 €Η νέα σοδειά τον Σεπτέμβριο του 2024Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης επεμβαίνει στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, σε αυτό το κρασί πολύ μικρής παραγωγής, προσπαθώντας να αποτυπώσει όσο γίνεται πιο ξεκάθαρα αυτό που η γη της Σαντορίνης μπορεί να δώσει. Σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, ιθαγενείς ζύμες, φιλοσοφία ελάχιστης παρέμβασης στο οινοποιείο και μια θαυμάσια έκφραση της μοναδικότητας του terroir του νησιού.Εξαντλημένο