| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00
Νέηλυς στα αρχαία ελληνικά σημαίνει νιόφερτος, αυτός που ήρθε και εγκαταστάθηκε... Και αν η Αναστασία Φράγκου ονόμασε έτσι το νέο της μονοποικιλιακό κρασί από Μαλαγουζιά, το έκανε για να υποδηλώσει το νέο, το νιόφερτο. Εντούτοις, σήμερα, η δεύτερη έννοια της λέξης υποδηλώνει ένα κρασί που "ήρθε για να εγκατασταθεί" στις προτιμήσεις των οινόφιλων. Γιατί απλά, είναι κατά τη γνώμη μας (και όχι μόνο) η καλύτερη Μαλαγουζιά που υπάρχει σήμερα! Γι'αυτό και ξεκινάμε με αυτό το υπέροχο κρασί τη σύντομη περιγραφή των κρασιών της Αναστασίας Φράγκου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα κρασιά της δεν είναι υψηλού επιπέδου, κάθε άλλο! Το Σαββατιανό, -Τοπικός οίνος Σπάτων- έχει βραβευθεί με χρυσό μετάλλιο στο Διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκης το 2009 και με ασημένιο στο Concour Mondial το 2011, και πραγματικά ανεβάζει σε άλλα επίπεδα ποιότητας τη γνωστή ποικιλία των Μεσογείων. Ο Άλυπος Οίνος από Merlot 50% και Syrah 50% επιβεβαιώνει την ονομασία του, είναι πράγματι χαρά να τον πίνεις.

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Σαββατιανό Α.Φράγκου 2020

   
  Βαθμολογία:
  86% of 100 26
  Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
  Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
 2. Νέηλυς Μαλαγουζιά 2020

   
  Βαθμολογία:
  87% of 100 43
  Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
  Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές και ένα από τα πιο νόστιμα ελληνικά λευκά. Όλα τα πλεονεκτήματα της ποικιλίας χωρίς κανένα μειονέκτημα, επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο της Μαλαγουζιάς σαν την βασίλισσα του Ελληνικού Αμπελώνα. Ένα κρασί πασπαρτού για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
  Κέρδος στο κιβώτιο 8%
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

2 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τα κρασιά