Σαμπάνια - Αφρώδεις Οίνοι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 46

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  2. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  3. Pierre Gimonnet Brut 375ml
    Pierre Gimonnet Brut 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    75%
    27,90 €
    Μια μη χρονολογημένη, premier cru σαμπάνια, από 100% Chardonnay και από σπουδαίο μικρό παραγωγό της Καμπανίας. Αιθέρια, με σχετικά ελαφρύ σώμα αλλά με την ένταση και το νεύρο που διαθέτουν όλες οι Blanc de blanc σαμπάνιες από την περιοχή της Cote de Blancs. Καταπληκτική ως απεριτίφ αλλά και υπέροχος συνοδός δίπλα σε σολομό ή μια πιατέλα με ωμά θαλασσινά.
  4. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
  5. Natureo Sparkling
    Natureo Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 0.0% alc.
    13,60 €
    Από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας τo αφρώδες Natureo αποτελεί μία ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να απολαύσουν το κρασί τους χωρίς αλκοόλ. Με την τεχνική 'Rotating Cone Column' ο αλκοολικός τίτλος φτάνει στο 0,0% ενώ παράλληλα το κρασί παραμένει απολαυστικό και παιχνιδιάρικο διατηρώντας τα αρωματικά του χαρακτηριστικά.
  6. Sacchetto Prosecco Extra Dry
    Sacchetto Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    12,30 €
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από την ποικιλία Prosecco. Έχει οινοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει μία όμορφη, σχεδόν εξωτική αρωματικότητα, ενώ ο αφρισμός του είναι πλούσιος και έντονος.
  7. Prosecco Brut Asolo DOCG
    Prosecco Brut Asolo DOCG
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    13,30 €
    Περιποιημένο Ιταλικό αφρώδες από την ποικιλία Prosecco. Χαρακτηρίζεται από όμορφα λουλουδάτα αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει. Θα το κεράσετε, θα το πιείτε συνοδεύοντας ελαφριά τυριά ή διάφορα μεζεδάκια, και εκείνο θα σας εξασφαλίσει ώρες ανεμελιάς με καλή παρέα στο σπίτι ή εκτός.
  8. Asti Martini (0.2lt)
    Asti Martini (0.2lt)
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    4,60 €
    To Asti Martini είναι ένας φρουτώδης αφρώδης οίνος με ξανθο, λαμπερό χρώμα, ευκολόπιοτος που θα σας γοητεύσει.
  9. Gancia Brut
    Gancia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    7,30 €
    Ξηρός ιταλικός αφρώδης οίνος με φρέσκες γεύσεις φρούτων. Ιδανικός για απεριτίφ και συνδυασμό με θαλασσινά και μεσογειακή κουζίνα. Αχυροκίτρινο χρώμα, γλυκός και ισορροπημένος.
  10. Ferrari Maximum Brut
    Ferrari Maximum Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    38,20 €
    Ο Luigi Ferrari ίδρυσε το οινοποιείο Ferrari Trento το 1902, 37 χρόνια περίπου πριν ο Enzo Ferrari ιδρύσει την διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, με σκοπό την δημιουργία αφρωδών κρασιών με ποιότητα εφάμιλλη των κρασιών της Καμπανίας. To οινοποιείο τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Lunelli, παράγοντας εξαιρετικά αφρώδη κρασιά με την μέθοδο της Καμπανίας, από ορεινούς αμπελώνες στην περιοχή του Trentino, που καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους. Εδώ έχουμε το πρώτο κρασί που παρήγαγε το οινοποιείο στις αρχές του 20ού αιώνα από 100% Chardonnay, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και φινέτσα και παραμένει μέχρι σήμα κατατεθέν του οινοποιείου.
  11. Belstar Prosecco Brut
    Belstar Prosecco Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    11,10 €
    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Prosecco που εισάγονται στην Ελληνική αγορά με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Τα αμπέλια, από το οποίο φτιάχνεται αυτό το ζωηρό και φρουτένιο αφρώδες κρασί, βρίσκονται στους απότομους λόφους ανάμεσα στο Valdobbiadene και το Conegliano, εκεί όπου συναντάμε τους καλύτερους αμπελώνες της διάσημης Ονομασίας Προέλευσης Prosecco D.O.C.
  12. Frerejean Freres Blanc de Blancs
    Frerejean Freres Blanc de Blancs
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    112,40 €
    Αυτή η Blanc de Blancs δημιουργείται από Premier Cru και Gran Cru Classé Chardonnay της Cote des Blancs. Ένα blend εσοδειών που έχει ως αποτέλεσμα γενναιόδωρα και πολύπλοκα αρώματα. Μία σαμπάνια τέλειας καθαρότητας και κομψότητας που έχει τη δυναμική να ταξιδέψει αλώβητη στο χρόνο.
  13. Dom Ruinart Blanc de Blanc
    Dom Ruinart Blanc de Blanc 2004
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    373,80 €
    Η Prestige Cuvee Champagne της Ruinart, του παλαιότερου οίκου της Καμπανίας, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κρασιά της περιοχής. Άκρως γοητευτική Σαμπάνια από μια πολύ καλή χρονιά που μπορεί να ωριμάσει για τουλάχιστον μία δεκαετία στην φιάλη, αναπτύσσοντας ακόμα πιο πολύπλοκο και μελένιο χαρακτήρα.
  14. Castelmare Prosecco Diamond Edition
    Castelmare Prosecco Diamond Edition 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    13,60 €
    Ακαταμάχητο αφρώδες κρασί από την Ιταλία, με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και δροσιστική γεύση. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές του χρόνου σαν απεριτίφ ή δίπλα σε ελαφριά πιάτα θαλασσινών και σαλάτες.
  15. /
    Reserva Heredad 1,5Lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    51,50 €
    Πολυβραβευμένο απολαύστικό αφρώδες κρασί με 24μηνη παλαίωση απο τη περιοχή του Penedès στην Ισπανία. Διακριτικά αρώματα και γεύσεις φρούτων, λουλουδιών, ανάλαφρες νότες καπνού χαρίζουν στο κρασί μια εκλεπτυσμένη κομψότητα ιδανική για συνδυασμούς με λευκά μεσογειακά ψάρια και απαλά τυριά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί