Επιδόρπια / Γλυκά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Vinsanto Γαβαλά
    Vinsanto Γαβαλά 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Monemvasia - Malvasia
    Monemvasia - Malvasia
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σιγάλας - Vinsanto
    Σιγάλας - Vinsanto 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Οι μεγαλύτεροι ελληνικοί και διεθνείς διαγωνισμοί αποφαίνονται ότι το Vinsanto είναι ο "απόλυτος σταρ" των ελληνικών γλυκών κρασιών. Αυτή η ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ετικέτα, συνδυάζει τέλεια την γλυκύτητα των υπερώριμων σταφυλιών με την οξύτητα του Ασύρτικου, δίνοντάς μας ένα κομψό, σύνθετο και απολαυστικό γλυκό κρασί με πολύ μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί