You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Επιδόρπια / Γλυκά
-
ROYAL TOKAJI Late Harvest 0.5lt 2018
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση
21,20 €Εύκολα προσβάσιμο επιδόρπιο γλυκό, με μελένια ένταση και συγκρατημένο πλούτο, αποτελεί ένα παράθυρο εισαγωγής στον μαγικό κόσμο των γλυκών Tokaji. -
-
Ανατολικός 2006
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.8% alc.
22,90 € Φτάνει μέχρι 21,07 €Αγαπημένο γλυκό ‘project’ της ομάδας της ΓΑΙΑΣ. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό και απολαυστικό, δίνει μία διαφορετική νότα στην ώρα του επιδορπίου μετά από ένα πλούσιο δείπνο. Ακόμα μία απόδειξη ότι το Αγιωργίτικο είναι πολύπλευρη ποικιλία. -
Vriniotis G 2022
Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 17% alc.
20,50 €Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση. -
Αποσπερίτης 2014
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Φωκιανό, Επιδέχεται Παλαίωση
22,30 €Δυο φίλοι, ο Μανώλης Βαβουλάς και Νίκος Γρύλλης δημιουργούν την οινοποιητική Λειψών με σκοπό να αναβιώσουν την τοπική ερυθρή ποικιλία Φωκιανό, που φημίζεται για την ικανότητα της να παράγει εξαιρετικά γλυκά κρασιά. Το γλυκό αυτό κρασί παράγεται ‘όπως παλιά’ με το λιάσιμο των υπερώριμων σταφυλιών με το κρασί στην συνέχεια να ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον δύο χρόνια αποκτώντας πολύπλοκο χαρακτήρα. Υπέροχο επιδόρπιο κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. -
Martini Reserva Speciale Rubino Vermouth
18% alc.
20,20 €Το Rubino έχει μια πλούσια, γλυκόπικρη και πολύπλοκη γεύση. Παράγεται από οίνους από την περιοχή Νebbiolo. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο βερμούτ, του οποίου η ισορροπία καταλήγει σε μια έντονη μακρά επίγευση. Παλαιώνονται για τουλάχιστον 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια για πιο πλούσια γεύση.