You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ερυθρά Κρασιά
-
Messenicola 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carignan, Syrah, Μαύρο Μεσενικόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
21,10 € Φτάνει μέχρι 19,41 €Σπάνιο κρασί από μία σχετικά άγνωστη Ονομασία Προέλευσης της χώρας μας, την ΠΟΠ Μεσσενικόλα στην Καρδίτσα, που παράγεται από τον συνδυασμό της ποικιλίας Μαύρο Μεσενικόλα με το Syrah και το Carignan. Διακρίνεται για το εξωστρεφές άρωμα του που παραπέμπει σε κόκκινα φρούτα και λουλούδια, τις μαλακές τανίνες και την αρμονική επίγευση του. -
Ευχές... Ερατεινές - Ερυθρός 2020
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
17,40 € Φτάνει μέχρι 16,01 €Είναι τόσες οι ευχές που συνοδεύουν το κρασί, που έχει μαζέψει πάνω του, όλα τα καλά του κόσμου. Προέρχεται από ένα φανταστικό terroir, το έφτιαξαν άνθρωποι που το ταλέντο τους περισσεύει, οι τρείς ποικιλίες του έδεσαν μεταξύ τους τέλεια, ενώ η τιμή του θα έκανε πολύ ακριβότερους ανταγωνιστές του να ‘κοκκινίσουν’. Δύσκολα θα το αποχωριστείτε από το τραπέζι σας… -
Cava Χρυσοχόου 2012
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
24,80 €Η κορωνίδα του Κτήματος Χρυσοχόου και ταυτόχρονα ένα μοντέρνο κρασί, από τα σπουδαία αμπελοτόπια της Νάουσας! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρμάνια του Ξινόμαυρου με σχεδόν μία δεκαετία στην πλάτη του. Το Merlot τιθασεύει το αυστηρό Ξινόμαυρο χαρίζοντας του χρωματική ένταση και ακόμα πιο πολύπλοκο χαρακτήρα. Από εκεί αναλαμβάνουν ο χρόνος και το βαρέλι να μαλακώσουν και να μεστώσουν το χαρμάνι, οδηγώντας σε ένα εξαιρετικά σύνθετο σύνολο. -
Νάουσα Χρυσοχόου 2019
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.8% alc.
11,00 € Φτάνει μέχρι 10,12 €Είναι σπάνιο η τρέχουσα χρονιά ενός κρασιού να βγαίνει στο εμπόριο 7-8 χρόνια μετά τον τρύγο, ακόμα και για τα Ξινόμαυρα που ξέρουμε ότι πρέπει να ωριμάσουν για πολλά χρόνια πριν κυκλοφορήσουν. Στο Κτήμα Χρυσοχόου, όμως αναλαμβάνουν το κόστος και μας προτείνουν μία τυπική Νάουσα ήδη ώριμη , που μπορούμε να την απολαύσουμε τώρα, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα γίνει το στόμα μας ‘τσαρούχι’ από τις τανίνες!