Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

13 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Κρητικός Ερυθρός
    Μπουτάρης - Κρητικός Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κοτσιφάλι, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το αρμονικό πάντρεμα των δύο κύριων γηγενών ερυθρών ποικιλιών της Κρήτης μας έδωσε ένα κρασί που έθεσε τις βάσεις για την περαιτέρω ανάδειξη του κρητικού κρασιού παγκοσμίως. Ένα ευκολόπιοτο κόκκινο κρασί ιδανική πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Saint Nicolas
    Saint Nicolas 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαντηλαριά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένα νέος χαρισματικό οινοποιός, που αναλαμβάνει τον οικογενειακό αμπελώνα στην Αττική, τον αναβαθμίζει και παράγει εξαιρετικά κρασιά με στόχο την ανάδειξη του. Αν και ‘ειδικεύεται’ στην παραγωγή λευκών κρασιών, εδώ έχουμε ένα αξιόλογο ‘ευκολόπιοτο’ ερυθρό κρασί, με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και αξιοζήλευτη σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Απηλιώτης Mezzo
    Απηλιώτης Mezzo 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Η ερυθρή Μανδηλαριά του Αιγαίου, στα χέρια του Πάρη Σιγάλα μεταμορφώνεται σε ένα πληθωρικό, ασυνήθιστο ερυθρό γλυκό κρασί. Εξελιγμένη γεύση, πλούσιο σώμα και μεγάλη διάρκεια δίνουν στον Απηλιώτη μια διαφορετική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Paros Ερυθρός
    Paros Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    66%
    Η ΠΟΠ Πάρος είναι η μοναδική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, όπου η επιτρέπεται η ανάμιξη ερυθρών και λευκών σταφυλιών, για την παραγωγή ερυθρών κρασιών. Η πληθωρική Μανδηλαριά, που καλλιεργείται στους άγονους αμπελώνες του νησιού, αναμιγνύεται και τιθασεύεται από την λευκή Μονεμβασιά, σε ένα άκρως δροσερό και ζουμερό ερυθρό κρασί, με βελούδινες τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Paros Reserve
    Paros Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μωραΐτη, που βρίσκεται στην μαγευτική Νάουσα της Πάρου, επιλέγει σταφύλια από τους πιο ορεινούς αμπελώνες του νησιού, ηλικίας μεγαλύτερης των 80 ετών και δημιουργεί ένα σπουδαίο ερυθρό ΠΟΠ κρασί με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. Η δυναμική και πληθωρική ερυθρή Μανδηλαριά συνοινοποιείται με ένα ποσοστό της λευκής Μονεμβασιάς για να μαλακώσει, με αποτέλεσμα ένα ζουμερό και σύνθετο ερυθρό Κυκλαδίτικο κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο
    Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από τη Σαντορίνη με πολλές και ενδιαφέρουσες αρωματικές και γευστικές διαστάσεις. Δυνατό και πληθωρικό, αποτελεί μία διαφορετική ερυθρή επιλογή για όσους ψάχνουν το κάτι άλλο στα Ελληνικά ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μαντηλάρι "Πλακούρα"
    Μαντηλάρι "Πλακούρα" 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εντυπωσιακό, έντονο κρασί, με φρεσκάδα, ζωηρότητα, βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων και νότες καπνού, τανικό σε όλη του τη διάρκεια με κυρίαρχες γεύσεις αυτές του ώριμου δαμάσκηνου και βατόμουρου, μακρυά έντονη επίγευση, ένα ερυθρό απαιτητικό στο ταίριασμα με πιάτα εξ' ίσου δυνατά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Atlantis - Ερυθρός
    Atlantis - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.8% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Δύο Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο ενώνουν τα χαρίσματά τους και μας προσφέρουν ένα νόστιμο και ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί από την Σαντορίνη, σε τιμή που σπάνια συναντάμε για τα δεδομένα του νησιού. Φέρει άλλωστε την υπογραφή ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς της χώρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Μεθέα Ερυθρός
    Μεθέα Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,7% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    8,00 €
    Μανδηλαριά και Merlot δίνουν ένα αρωματικό, ελαφρύ, ερυθρό κρασί με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Ξεχάστε πολυπλοκότητα από παλαίωση σε βαρέλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια fruit forward εκδοχή κρασιού με τυπικά αρώματα μοσχάτου, ελαφρύ σώμα και ήπιες τανίνες, που πίνεται ευχάριστα σερβιρισμένο σε δροσερή θερμοκρασία.
  11. ΑΤΜΑ Ερυθρό
    ΑΤΜΑ Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    9,50 €
    Το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο συναντά την Αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά σε ένα κρασί με άφθονο κόκκινο και μαύρο φρούτο, φρεσκάδα, αισθητές αλλά ευγενικές τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Είναι ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις που απαιτούν και ποσότητα εκτός από ποιότητα.
  12. Seiradi PFC Ερυθρό
    Seiradi PFC Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.
  13. Σιγάλας Μαυροτράγανο Μανδηλαριά
    Σιγάλας Μαυροτράγανο Μανδηλαριά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.7% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Οι δύο ερυθρές ποικιλίες της Σαντορίνης, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο οινοποιούνται και παλαιώνουν σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 μήνες. Ένα από τα καλύτερα value for money κρασιά της Σαντορίνης. Σερβίρεται στους 18οC.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί