Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-20 από 20

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Chateau Julia - Ασύρτικο
    Chateau Julia - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    15,50 €
    Δημοφιλές Ελληνικό λευκό που διατηρεί τις χάρες της μεγάλης ποικιλίας του Ασύρτικου, δίνοντάς της όμως χώρο να εκφραστεί διαφορετικά. Καλή οξύτητα, φρέσκα αρώματα και μεγάλη διάρκεια κάνουν το κρασί αυτό μία εξαιρετική επιλογή σε τραπέζι παρέας ψαροφάγων!
  2. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
  3. Escapades Sauvignon Blanc
    Escapades - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.50% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    16,50 €
    Όμορφο νέο-κοσμίτικο Sauvignon Blanc, προερχόμενο από το εξαιρετικό terroir του Stellenbosch. Πρόκειται για… Ελληνικό κρασί από τη Νότια Αφρική, καθώς το οινοποιείο ανήκει στην χρυσή Ελληνική τριάδα Γεροβασιλείου-Τσακτσαρλή-Σολδάτου. Πρόκειται για φρέσκο, ισορροπημένο κρασί με πλούσια αρωματικότητα και τονισμένη οξύτητα.
  4. /
    Dialogos Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    15,30 €
    Το Κτήμα Βιβλία Χώρα και οι δημιουργοί του Βαγγέλης Γεροβασιλείου και Βασίλης Τσακτσαρλής, αποφάσισαν να ‘εξαπλωθούν’ και στην νότια Ελλάδα. Το νέο απόκτημα τους είναι το Κτήμα Κόκκαλη στην Σκαφιδιά της Ηλείας, το οποίο φημιζόταν για την παραγωγή δύο ερυθρών κρασιών. Το Κτήμα αναμορφώθηκε, πήρε το όνομα Δύο Ύψη και στην συλλογή προστέθηκε το πρώτο λευκό κρασί που είναι συνδυασμός της πιο καταξιωμένης λευκής ποικιλίας του Ελληνικού αμπελώνα, το Ασύρτικο και μία από τις πιο ανερχόμενες, την Κυδωνίτσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως γοητευτικό κρασί που αξίζει την προσοχή μας!
  5. 1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc
    1/3000 Limited Selection Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Το Sauvignon Blanc, μία αγαπημένη λευκή ποικιλία σε όλο τον κόσμο, σε μία πολύ ωραία έκφραση από την Βόρεια Ελλάδα που θα αγαπηθεί από όλους τους οινόφιλους. Ένα χυμώδες λευκό κρασί με πολύ ωραίο φρουτώδες και φυτικό προφίλ που ταιριάζει με όλα τα μεσογειακά πιάτα. Προσοχή, κυκλοφορούν μόνο 3000 φιάλες, οπότε μιλάμε για ένα σπάνιο κρασί.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί