Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-19 από 19

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Bidoli - Pinot Grigio
    Bidoli - Pinot Grigio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    13,30 €
    Αξιόλογη λευκή ετικέτα από Pinot Grigio, μία ποικιλία με πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Εύκολο, ευχάριστο, με φρέσκα αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων και όμορφη οξύτητα, πίνεται ανά πάσα στιγμή και συνοδεύει εύκολα κάθε ελαφριά γεύση που θα βρεθεί δίπλα του.
  2. Prosecco Brut Asolo DOCG
    Prosecco Brut Asolo DOCG
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    13,30 €
    Περιποιημένο Ιταλικό αφρώδες από την ποικιλία Prosecco. Χαρακτηρίζεται από όμορφα λουλουδάτα αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει. Θα το κεράσετε, θα το πιείτε συνοδεύοντας ελαφριά τυριά ή διάφορα μεζεδάκια, και εκείνο θα σας εξασφαλίσει ώρες ανεμελιάς με καλή παρέα στο σπίτι ή εκτός.
  3. /
    Dialogos Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    15,30 €
    Το Κτήμα Βιβλία Χώρα και οι δημιουργοί του Βαγγέλης Γεροβασιλείου και Βασίλης Τσακτσαρλής, αποφάσισαν να ‘εξαπλωθούν’ και στην νότια Ελλάδα. Το νέο απόκτημα τους είναι το Κτήμα Κόκκαλη στην Σκαφιδιά της Ηλείας, το οποίο φημιζόταν για την παραγωγή δύο ερυθρών κρασιών. Το Κτήμα αναμορφώθηκε, πήρε το όνομα Δύο Ύψη και στην συλλογή προστέθηκε το πρώτο λευκό κρασί που είναι συνδυασμός της πιο καταξιωμένης λευκής ποικιλίας του Ελληνικού αμπελώνα, το Ασύρτικο και μία από τις πιο ανερχόμενες, την Κυδωνίτσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως γοητευτικό κρασί που αξίζει την προσοχή μας!
  4. Μάτσα - Μαλαγουζιά
    Μάτσα - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Όμορφο Ελληνικό λευκό κρασί που εκφράζει τέλεια την όμορφη αρωματικότητα και τη δροσιά της Μαλαγουζιάς. Ισορροπημένο και ευχάριστο, αποτελεί μία απολαυστική οινική επιλογή για κάθε στιγμή.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί