Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 455

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ωδή Πανός
    Ωδή Πανός 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί που συνδυάζει τα κομψά ανθικά αρώματα του Μοσχοφίλερου με την δροσιστική φρεσκάδα των φυσαλίδων της αφρώδους οινοποίησης. Μία ευγενική (και οικονομική) εναλλακτική της Σαμπάνιας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum
    Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Δεύτερο σε πωλήσεις κρασί του 2020 και Πρώτο του 2019! Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές, σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine. Η Μαλαγουζιά του κτήματος Άλφα χάρη στην εξαιρετική ισορροπία της και τα απολαυστικά της αρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κρασί φαγητού όσο και για να το απολαύσετε μόνο του σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc
    Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Αναζωογονητικό με ζωηρή οξύτητα, νόστιμη γεύση και ακαταμάχητα εξωτικά αρώματα φρούτων Sauvignon Blanc από την Χιλή. Με λίγα λόγια ένα αφοπλιστικό κρασί που θα αγαπηθεί από όλους τους λάτρεις αυτής της υπέροχης ποικιλίας. Στα πολλά πλεονεκτήματα του και η καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Synastry Sauvignon Blanc
    Synastry Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δροσερό, φρουτώδες και πολύ ευχάριστο κρασί από το αγαπημένο μας Sauvignon Blanc, με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις όπου εκτός από ποιότητα χρειαζόμαστε και ποσότητα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Synastry Chardonnay OAK
    Synastry Chardonnay OAK 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    To δημοφιλές Chardonnay σε μία δροσερή, φρουτένια και όμορφα βαρελάτη έκφραση από την Νεμέα με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Ζουμερή γεύση, λιπαρότητα και διακριτικά στοιχεία δρυός σε ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και στην πιο ‘special’ περίσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Prosecco Amanti Stelvin
    Prosecco Amanti Stelvin
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Monograph Μοσχοφίλερο
    Monograph Μοσχοφίλερο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ευχάριστος ποικιλιακός χαρακτήρας, με το Μοσχοφίλερο να εκφράζεται με ανθικές νύξεις λευκών λουλουδιών και τριαντάφυλλου στη μύτη και χαμηλό αλκοόλ, ελαφρύ σώμα και τραγανά επίπεδα οξύτητας στο στόμα. Εντυπωσιακά καλοφτιαγμένο αν αναλογιστεί κάποιος τη τιμή του Monograph. Το βιδωτό πώμα εγγυάται φρεσκάδα αρωμάτων και φυσικά ευκολία στο άνοιγμα της φιάλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σκλάβα
    Σκλάβα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σκλάβα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 11,16 € Κανονική τιμή 12,40 €
    Μία πολύ σπάνια και ‘παλιά’ ποικιλία της Πελοποννήσου που αξιοποιείται μόνο από το Κτήμα Ζαχαριά. Μιλάμε βέβαια για αυτό το δροσερό, ελαφρύ και ευχάριστο κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι και να κάνει τους φίλους μας να αναρωτιούνται που το ανακαλύψαμε!
  9. Maison Castel Touraine Sauvignon Blanc
    Maison Castel Touraine Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πολύ ωραίο και δροσιστικό Sauvignon Blanc από την κοιλάδα του Λίγηρα με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Το γοητευτικό άρωμα όπου ξεδιπλώνονται όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του αγαπημένου σταφυλιού αλλά και η ανάλαφρη γεύση του θα κρατήσουν συντροφιά σε όλα τα ελαφριά γεύματα της μεσογειακής και της διεθνούς κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες
    Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μία εκπληκτική έκφραση του Σαββατιανού από παλαιά κλίματα στην περιοχή των Πλαταιών στην Βοιωτία. Ο χυμός των σταφυλιών ζυμώνει με τις άγριες ζύμες και δίνει ένα πολύπλοκο γαστρονομικό κρασί με συμπυκνωμένο φρούτο, λιπαρή γεύση και αρμονική οξύτητα που ταιριάζει πολύ στα εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Θαλασσίτης
    Θαλασσίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 24,74 € Κανονική τιμή 29,10 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονοπράσινο. Το αρωματικό του προφίλ φωνάζει Σαντορίνη, με τα εσπεριδοειδή και κυρίως το λεμόνι, με τις φλούδες των εσπεριδοειδών, με ένα γλυκό ροδάνικο αλλά και με τα αρώματα του μπαρουτιού. Στο στόμα είναι και πάλι λεμονάτο με τραγανή οξύτητα, πλούσια γεύση και μία ωραία αλμυρή επίγευση.
  12. Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment
    Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Tο Ασύρτικο της Γαίας οινοποιείται μόνο με τις άγριες ζύμες του σταφυλιού (γι' αυτό και η ένδειξη ‘Wild Ferment’ στη φιάλη, για να αποτυπώσει την αυθεντικότητα και την τυπικότητα του Ασύρτικου της Σαντορίνης στο 100%. Πρωτο Ελληνικό κρασί και πρώτο Ασύρτικο στο Διαγωνισμό Decanter 2018! Το Ασύρτικο της Γαίας δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη του εμφάνιση - και όχι άδικα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό κρασί που προέρχεται από παλαιά αυτόριζα κλήματα στη Σαντορίνη, οι ρίζες των οποίων έχουν τον τρόπο να ρουφήξουν όλη τη μαγεία του ηφαιστειογενούς terroir του νησιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Σπάνιες Γαίες, "Βίδια"
    Σπάνιες Γαίες, "Βίδια" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα ιδιαίτερα φινετσάτο single vineyard Chardonnay από τον ορεινό αμπελώνα Βίδια στο οροπέδιο της Στυμφαλίας, που εστιάζει στην φρεσκάδα και την καθαρότητα των αρωμάτων. Ένα κρασί που προδίδει εύκολα το ψυχρό κλίμα από το οποίο παράγεται αλλά και την πρόθεση των δημιουργών του να αναδείξουν τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του. Τα πράσινα αρώματα φρούτων, τα ορυκτά στοιχεία και η κοφτερή οξύτητα μας φέρνουν στο μυαλό κρασιά από το περίφημο Chablis με πολλαπλάσια τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Σπάνιες Γαίες, "Cara"
    Σπάνιες Γαίες, "Cara" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μία φινετσάτη έκφραση του Sauvignon Blanc από τους ιδιόκτητους ορεινούς αμπελώνες της Στροφιλιάς στον Aσπρόκαμπο της Κορινθίας, με γοητευτικό εξωτικό άρωμα και δροσερή οξύτητα. Ένα κρασί με υποδειγματική χρήση βαρελιών ακακίας, της οποίας τα αρώματα συνοδεύουν διακριτικά τα υπέροχα φρουτώδη και φυτικά στοιχεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Σαββατιανό Α.Φράγκου
    Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί