Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 34

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Viognier Παλυβού
    Viognier Παλυβού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Χαϊδεύοντας ουσιαστικά με το βαρέλι το κρασί, ο Γιώργος Παλυβός δίνει μια απόλυτα seductive έκφραση του Viognier εκφράζοντας όλα εκείνα τα υπέροχα πυρηνόκαρπα φρούτα και άνθη που χαρίζει η ποικιλία και «ζαλίζουν» με το άρωμα τους. Η αποπλάνηση συνεχίζεται και στο στόμα, το οποίο με κρεμώδη υφή, λιπαρότητα και στρογγυλάδα θυμίζει γιατί το Viognier είναι πραγματικά «σέξι».
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. /
    Chateau Julia - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ποιοτικό λευκό από Chardonnay. Όμορφα εξωτικά αρωματικά παιχνίδια στη μύτη πλαισιώνονται από το σώμα και την διάρκεια στο στόμα. Ένα κρασί για εκείνους που επιλέγουν λευκό κρασί ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι επιμένουν για κόκκινο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου
    Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Μία σπάνια λευκή ποικιλία που καλλιεργείται στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νάουσας και προσπαθεί να κλέψει λίγο από την αίγλη του Ξινόμαυρου! Με σύμμαχο το Κτήμα Χρυσοχόου από την Νάουσα, το καταφέρνει και μας χαρίζει ένα ώριμο και πληθωρικό κρασί που του πάει πολύ το βαρέλι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Oenops Vidiano
    Oenops Vidiano 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    H ‘χάρη’ του Νίκου Καρατζά έφτασε μέχρι την Κρήτη! Εκεί, στην περιοχή του Ηρακλείου διαλέγει Βιδιανό από ορεινά αμπελοτόπια, τα οινοποιεί με μαεστρία σε τρία διαφορετικά είδη ‘δοχείων’, αμφορέα, inox δεξαμενές και καινούρια βαρέλια, ενώ δεν χρησιμοποιεί ζύμες εμπορίου. Πρόκειται για ένα φινετσάτο Βιδιανό, με ωραίο φρούτο και αρκετά ορυκτό χαρακτήρα που εκφράζει όμορφα την γοητεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Prosecco di Conegliano - Matiu Brut
    Prosecco di Conegliano - Matiu Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Φίνο αφρώδες κρασί με ευγένεια και φρεσκάδα που το καθιστούν μοναδικό. Όμορφος αφρισμός, φρέσκα αρώματα και δροσιστική αίσθηση, κάνουν κάθε γουλιά του απολαυστική.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Chateau Magneau Cuvee Julien Blanc
    Chateau Magneau Cuvee Julien Blanc 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Tο αστέρι του Chateau Magneau είναι το Cuvee Julien: 50% καινούργιο βαρέλι, παλιά αμπέλια Sauvignon και Semillon και καθόλου φιλτράρισμα, δίνουν όγκο, πολυπλοκότητα και μάκρος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Ηφαίστου Γνώση
    Ηφαίστου Γνώση 2011
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Δημοφιλές λευκό κρασί από το κορυφαίο οινοποιείο της Λήμνου. Το παλαιωμένο Μοσχάτο βγάζει όλη την ωριμότητά του και μας επιφυλάσσει μια όμορφη έκπληξη μελωμένων ανθικών αρωμάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Nostos Ασύρτικο
    Nostos Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από την Κρήτη και το οινοποιείο Μανουσάκη στα Χανιά με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζωηρό φρουτώδες προφίλ, η δροσιστική του οξύτητα αλλά και η λιπαρότητα που αποκτά κατά την 4μήνη ωρίμαση πάνω στις οινολάσπες του (sur lie) το καθιστούν ένα από τα πιο ‘φιλικά’ Ασύρτικα του Ελληνικού αμπελώνα ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και τα ορυκτά στοιχεία και την δομή ενός πιο ‘αυστηρού’ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Κλειδί - Μαλαγουζιά
    Κλειδί - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Πικάντικη, φρουτένια και ιδιαίτερα νόστιμη Μαλαγουζιά από την Δράμα, που μπορεί να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα λευκά κρέατα. Ένα ευκολόπιοτο κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το γιορτινό όσο και το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Prunotto Moscato d'Asti
    Prunotto Moscato d'Asti 2022
     
    Γλυκός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Moscato, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    16,00 €
    Κρασί με τυπικά χαρακτηριστικά Moscatο. Αρώματα φρέσκου αχλαδιού, μήλου και μελιού. Ελαφριά, κομψή και ευχάριστη γεύση και με ένα γλυκό τελείωμα στο στόμα. Συνοδεύει εξαιρετικά φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, ροδάκινα και φρούτα του δάσους. Απολαύστε το δροσερό στους 10 °C.
  12. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  13. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  14. Ασύρτικο Βουρβουκέλη
    Ασύρτικο Βουρβουκέλη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    15,50 €
    Εξαιρετικό Ασύρτικο από την Θράκη και συγκεκριμένα τα Άβδηρα, που συνδυάζει τον φιλικό χαρακτήρα που εμφανίζει η ποικιλία όταν δεν καλλιεργείται σε ηφαιστιογενή εδάφη με τον ορυκτό χαρακτήρα της Σαντορίνης. Ένα κρασί που το Κτήμα βουρβουκέλη του έδωσε τον χρόνο να εξελιχθεί στην φιάλη και να έρθει στο ποτήρι μας έχοντας βγάλει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι οινόφιλοι όλου του κόσμου σε αυτό το χαρισματικό σταφύλι.
  15. Chateau Julia - Ασύρτικο
    Chateau Julia - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    15,50 €
    Δημοφιλές Ελληνικό λευκό που διατηρεί τις χάρες της μεγάλης ποικιλίας του Ασύρτικου, δίνοντάς της όμως χώρο να εκφραστεί διαφορετικά. Καλή οξύτητα, φρέσκα αρώματα και μεγάλη διάρκεια κάνουν το κρασί αυτό μία εξαιρετική επιλογή σε τραπέζι παρέας ψαροφάγων!
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί