Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Σχετικά με το Επιχειρηματικό Δώρο

Στο House of Wine θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία κρασιών, ποτών και deli καθώς και δεκάδες επιλογές απο συσκευασίες δώρου ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Απο οικονομικές προτάσεις που θα κάνουν εντύπωση μέχρι σπάνια και δυσεύρετα κρασιά και ποτά, όλα είναι στη διάθεσή σας στο House of Wine. 

Κάθε χρόνο παραδίδουμε χιλιάδες δώρα σε όλη την Ελλάδα, δώρα που έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για τον συγκεκριμένο παραλήπτη ώστε να κάνουν εντύπωση τόσο με τη συσκευασία όσο και με το περιεχόμενο. Είτε θέλετε να κάνετε ένα προσωπικό δώρο είτε θέλετε να αναλάβουμε τα εταιρικά σας δώρα, είμαστε στη διάθεσή σας για να φροντίσουμε το δώρο σας, να μείνει αξέχαστο.

Προσφορά Νοεμβρίου

Δώστε την παραγγελία των επιχειρηματικών σας δώρων μέχρι τη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και κερδίστε 10% στο σύνολο της παραγγελίας σας!*.
(*) Η προσφορά αφορά σε κρασιά, αξεσουάρ και συσκευασίες και μόνο σε όσα δεν είναι ήδη σε προσφορά. Η ελάχιστη παραγγελία για τη προσφορά είναι 600€ και η παράδοση των δώρων θα πρέπει να γίνει εντός του ΔεκεμβρίουΠαρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών