Καλώς ήρθατε στο House of Wine! | Σύνδεση | Εγγραφή | Επικοινωνία |

House of Wine

Σχετικά με το Επιχειρηματικό Δώρο

Το καλό, ποιοτικό κρασί ή ποτό είναι αξεπέραστο επιχειρηματικό δώρο και εμείς στο House of Wine δίνουμε στο περιεχόμενο τουλάχιστον την ίδια σημασία όσο στο περιτύλιγμα, και προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν το ίδιο. Δημιουργούμε δώρα με ουσία και περιεχόμενο.

Αν, λοιπόν, επιλέγετε τη ποιότητα στο κρασί η το ποτό για το δώρο σας προς τους συνεργάτες και πελάτες σας, το House of Wine είναι η πρώτη σας επιλογή. Και αυτό, γιά τους παρακάτω λόγους:

  • Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή κρασιών και ποτών, ελληνικών και ξένων από οποιαδήποτε άλλη κάβα. Οι επιλογές σας είναι ουσιαστικά απεριόριστες. Και το κυριότερο: Μπορείτε να επιλέξετε, με βάση τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του κάθε κρασιού, αλλά και την άποψη των εξειδικευμένων συνεργατών μας.
  • Μπορείτε να επιλέξτε τα κρασιά που θα συμπεριλάβετε με πολλούς τρόπους: με το εύρος τιμής, το χρώμα, την συνθεσή τους, τον παραγωγό... ακόμα και με τα πιάτα που ταιριάζει καλύτερα! Και αν η διαδικασία επιλογής είναι δύσκολη γιά εσάς ή ο χρόνος, ή οι γνώσεις σας περιορισμένες, μπορούμε να επιλέξουμε εμείς γιά εσάς με βάση τις προδιαγραφές που θα μας δώσετε.
  • Μπορούμε να παραδώσουμε με ασφάλεια και σε άψογη κατάσταση τα δώρα σας σε όλη την Ελλάδα: Είναι η δουλειά μας, την ξέρουμε πολύ καλά, δεν την κάνουμε ευκαιριακά και μόνο την περίοδο των εορτών, παραδίδουμε με ασφάλεια κάθε μέρα εκατοντάδες κρασιά και ποτά.
  • Γιά τον παραπάνω λόγο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δώρο σας θα φτάσει ΕΓΚΑΙΡΑ, την ημέρα και την ώρα που θα μας ορίσετε.

Η συνεργασία σας με το House of Wine δεν περιορίζεται βέβαια στις μεγάλες γιορτές, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς κλπ. Μπορείτε να στείλετε το επιχειρηματικό σας δώρο με μιά απλή ηλεκτρονική διαδικασία παραγγελίας, ή με ένα τηλεφώνημα, οποτεδήποτε επιθυμείτε.

Αλλά γιά τις εταιρείες που στέλνουν δώρα συχνά, ή και γιά όσες επιθυμούν να απαλλαγούν από αυτό το συχνό "φορτίο", μπορούν να το "μεταθέσουν" σε εμάς: Δώστε μας την λίστα των πελατών, συνεργατών, φίλων κλπ, καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, μέσα στον χρόνο, να στείλετε δώρο... και ησυχάστε: Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα, και θα σας στέλνουμε ενημερωτικό email κάθε φορά που το δώρο σας πρόκειται να παραδοθεί, ή παραδόθηκε (κατά την επιθυμία σας).

Γιά όλα αυτά, πιστεύουμε ότι το House of Wine αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας στο θέμα του επιχειρηματικού ή εταιρικού δώρου κρασιών ή ποτών.

Δείτε τα δώρα μας και τις συσκευασίες δώρων

και στην συνέχεια ελάτε σε επαφή μαζί μας στο τηλέφωνο 801-111-WINE (9463) ή στο 210 6773315 ή στο email businessgifts@houseofwine.gr

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε σε μιά εποικοδομητική συνεργασία

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών