Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Mια θεατρική παράσταση που αγαπά το κρασί

Mια θεατρική παράσταση που αγαπά το κρασί Έχουμε δώσει πάρα πολλές φορές ενδιαφέροντα ταιριάσματα κρασιού με διάφορα πιάτα, φαγητά, τυριά, ακόμα και με μουσική. Να λοιπόν που τώρα, το κρασί ταιριάζει και με το ...θέατρο και γίνεται μια από τις βασικές συνιστώσες θεατρικής παράστασης!

Έτσι λοιπόν, σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε τον τελευταίο καιρό, εμείς οι έλληνες έχουμε μάθει να στηρίζουμε αλλήλους. Με αυτό το σκεπτικό, αλλά και για την αγάπη που έχει για την τέχνη, το House of Wine μαζί με την οινοποιία Νίκου Λαζαρίδη συμβάλλoυν οινικά ώς Χορηγοί Υποστήριξης της Ομάδας Ελληνικού Θεάτρου Σπείρα – Σπείρα, που εφέτος θα ανεβάσουν στην μουσική θεατρική σκηνή «Αθηναίς» το πρωτότυπο θεατρικό μουσικό έργο των Ακη Δήμου και Σταμάτη Κραουνάκη «ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!...ORESTEIA THE NΕΧT GENERATION” που για 2 ώρες θα σκορπά κέφι και χαρά.

Το «Μαύρο πρόβατο» της οινοποιίας Νίκου Λαζαρίδη, ένα ερυθρό Syrah πικάντικο με έντονα αρώματα, θα συνοδεύει τους ήρωες της παράρατασης και τους θεατές, αφού θα προσφέρεται τόσο στην έναρξη όσο και στην διάρκεια των παραστάσεων και θα παίζει το δικό του ρόλο, «ανάμεσα σε καταστάσεις δραματικά (και παρανοικά) σύγχρονες, σε ένα έργο που σαρκάζει το σημερινό, ατελείωτο δράμα μας, διατρέχοντας παράλληλα στιγμές της νεώτερης Ιστορίας άλλοτε με διαλόγους κι άλλοτε τραγουδιστά, άλλοτε μελαγχολικά κι άλλοτε ξεκαρδιστικά αστεία» , όπως αναφέρει ο Ακης Δήμου.

Οι μουσικές και τα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, η πένα του Ακη Δήμου και οι Σπείρα – Σπείρα, αλλά και το House of Wine με το Μαύρο πρόβατο της οινοποιίας Νίκου Λαζαρίδη,προσφέρουν οίνο και θέαμα σε μια παράσταση που διακωμωδεί τον τρόπο και τη βία της καθημερινότητας του Έλληνα.

Στην υγειά μας και καλή διασκέδαση !Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Μοιραστείτε το άρθρο: