Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

FnlChoice: Οι επιλογές κρασιών του Fnl Guide από το House of Wine

FnlChoice: Οι επιλογές κρασιών του Fnl Guide από το House of Wine

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε σήμερα: To Food & Leisure Guide, η κορυφαία ιστοσελίδα γαστρονομικής και ταξιδιωτικής πληροφορίας (information portal) και το House of Wine, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις ...εξειδικεύσεις τους για να σας προσφέρουν κάθε μήνα μια ιδιαίτερη επιλογή κρασιών!

Έτσι λοιπόν, κάθε μήνα οι συνεργάτες του FnL -μέσα από το FnlChoise- επιλέγουν τρία διαφορετικά κρασιά από τα δεκάδες που δοκιμάζουν, άλλοτε γνωστά, άλλοτε όχι. Πάντα όμως value for money και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εσείς δεν έχετε παρά να παραγγείλετε τις επιλογές του εδώ και θα έχετε το κιβώτιο σπίτι σας μέσα σε λίγες μέρες, με την αξιοπιστία και συνέπεια του House of Wine.
Εμείς όλοι στο House of Wine είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη συνεργασία: Το Food & Leisure (FnL) Guide είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική ιστοσελίδα με επώνυμες κριτικές εστιατορίων και κρασιών. Σε ένα διαδίκτυο που είναι γεμάτο από ανώνυμες, συχνά κατευθυνόμενες και χωρίς εγκυρότητα απόψεις, το FnL Guide επιλέγει να δώσει βαρύτητα στην αντικειμενικότητα. Όσοι το έχετε επισκεφθεί θα γνωρίζετε ότι είναι από τα ελάχιστα που Sites που τολμούν να εκφράσουν επώνυμα και αρνητικές απόψεις... Και οι επιλογές κρασιών των συνεργατών του Fnl Guide του επιπέδου του Πάνου Δεληγιάννη, του Ντίνου Στεργίδη, του Γιώργου Φλούδα και των υπόλοιπων εξειδικευμένων συνεργατών του είναι προφανώς και έγκυρες και ουσιαστικές...

Δείτε τις προτάσεις του FnlChoice αυτού του μήνα στο Fnl Wine Club και ελάτε στη συνέχεια σε εμάς για την παραγγελία σας. Ή ελάτε απ' ευθείας στη σελίδα παραγγελίας  της επιλογής αυτού του μήνα (Δεκεμβρίου)

Ακολουθήστε λοιπόν το Fnl Guide και το House of Wine σε αυτό το πρωτότυπο και ενδιαφέρον οινικό ταξίδι και απολαύστε μοναδικά κρασιά με την σφραγίδα της εγκυρότητας του FnL και των συνεργατών του!

Μοιραστείτε το άρθρο: