Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Προβλέψτε και ΚΕΡΔΙΣΤΕ!!

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Προβλέψτε και ΚΕΡΔΙΣΤΕ!!"

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό μας "Προβλέψτε και ΚΕΡΔΙΣΤΕ!" για τη σωστή πρόβλεψη του σκορ του αγώνα Ελλάδας-Ιαπωνίας, με έπαθλο 1 κιβώτιο (20 φιάλες) της υπέροχης μπύρας Urquell!

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, εντούτοις το αποτέλεσμα του αγώνα (0-0) προβλέφθηκε από σχετικά λίγους φίλους μας!

Στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία μας μεταξύ όσων πρόβλεψαν το σωστό αποτέλεσμα, ο τυχερός ήταν ο κ. Σίμος Τοπαλίδης, που θα απολαύσει τις 20 φιάλες μπύρας!

Αν δεν είσαστε  ο νικητής... δεν πειράζει! Το House of Wine, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα στο Internet, κάνει συχνά διαγωνισμούς, μοιράζει δώρα και είμαστε βέβαιοι ότι σε κάποιο επόμενο Διαγωνισμό μας ή ευκαιρία συμμετοχής σας σε κληρώσεις, θα βρίσκεστε ανάμεσα στους νικητές!

Για να ενημερώνεστε άμεσα για τους επόμενους διαγωνισμούς μας, σας συνισtώ να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο Ενημερωτικό Δελτίο μας, που θα φθάνει σε εσάς με όλα τα νέα μας, αλλά και εξαιρετικές προσφορές κρασιών, μπύρας και όλων των ποτών που διαθέτει το House of Wine! Με υπέροχα δώρα για τις γιορτές, τις επετείους -δικές σας και φίλων σας- και κυρίως, με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου e-shop οίνου και ποτών στην Ελλάδα! Και βέβαια, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας (ουδέποτε σας στέλνουμε emails χωρίς την εγγραφή από εσάς τον ίδιο και με δυνατότητα να διακόψετε την εγγραφή σας οποτεδήποτε με ένα click χωρίς καμιά προϋπόθεση!

Ελπίζουμε ειλικρινά την επόμενη φορά να βρίσκεστε ανάμεσα στους νικητές!


Μοιραστείτε το άρθρο: