| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

House of Wine: To 2015 στην πράξη και σε αριθμούς...

House of Wine: To 2015 στην πράξη και σε αριθμούς...
12 Μηνιαία Newsletters, 52 "Ενημερώσεις Δευτέρας", 50 "Προσφορές της Πέμπτης", περισσότερα από 460.000 emails σε εγγεγραμμένους παραλήπτες, πάνω από 250 δημοσιευμένα άρθρα, χιλιάδες παραγγελίες, δεκάδες χιλιάδες παραδόσεις εκατοντάδων χιλιάδων προιόντων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με συνέπεια και χωρίς προβλήματα, εκατοντάδες απαντήσεις σε ερωτήματα φίλων μας, 52.000+ φίλοι στο facebook, 5.322.579 προβολές δημοσιεύσεων, 14200 σχόλια... Άπειρες δοκιμές κρασιών και συγγραφή σχολίων σε εκατοντάδες από αυτά, πάνω από 2300 φωτογραφίσεις προιόντων,... δεκάδες οι επιλογές νέων προϊόντων κάθε μήνα, καθημερινή η επιλογή των κρασιών και προϊόντων που θα έχουμε στις "Προσφορές της Εβδομάδας", εκατοντάδες Banners σχεδιάστηκαν για την πρώτη μας σελίδα αλλά και για τις σελίδες των κατηγοριών οίνου, και μέσα από τη δράση μας "Δίπλα στην Τέχνη" που αισίως έκλεισα τα 3 χρόνια της, έχουμε δώσει σε συνεργασία με σημαντικούς Έλληνες παραγωγούς χιλιάδες κρασιά σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Μέσα στο 2015 ξεκινήσαμε τη νέα μας σειρά ενημερωτικών Video, το #AfterHours, που έχει σαν θέμα του τα περί τον οίνο, αλλά όχι μόνο. Επίσης στέλνουμε κατά τα διαστήματα ένα νέο ενημερωτικό δελτίο προς τους πολλούς πια πελάτες μας χονδρικής.

Αυτές ήσαν μερικές από τις δραστηριότητές μας τη χρονιά που πέρασε, σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας, την εξυπηρέτηση προς εσάς, να εμπλουτίσουμε τους καταλόγους μας με νέα -πάντα προσεκτικά επιλεγμένα- προϊόντα. Η καθημερινή δραστηριότητα καταιγιστική, έχοντας στα περισσότερα των παραπάνω σταθερές ημερομηνίες τις οποίες έπρεπε να προλάβουμε, και που οι φίλοι μας που μας παρακολουθούν μπορούν να βεβαιώσουν ότι τις προλάβαμε ΟΛΕΣ: Δεν παραλείψαμε ούτε ένα Newsletter, ούτε μια "Προσφορά της Πέμπτης", και οι πελάτες μας μπορούν να βεβαιώσουν τη συνέπειά μας στις ημερομηνίες παράδοσης παραγγελιών και δώρων... Άρθρα, σχόλια, απαντήσεις σε ερωτήσεις, παραγγελίες προς προμηθευτές ώστε τα προϊόντα μας να είναι κατά το δυνατόν ετοιμοπαράδοτα, οργάνωση μιας αποθήκης με χιλιάδες προϊόντα (πάνω από 22.000 κρασιά και ποτά "αναπαύονται" σε ιδανικές συνθήκες στην αποθήκη μας).

Δεν ήσαν εύκολα όλα αυτά... και όποιος πιστέψει οτι η συντήρηση του 1ου e-shop Οίνου στην Ελλάδα είναι μια... εύκολη δουλειά, ας το ξανασκεφτεί! Το House of Wine εκτείνεται σε... 11.500 (!!) ιστοσελίδες, και η συντήσρησή τους δεν είναι ασαφαλώς αυτό που λένε οι "δυτικοί" piece of cake!

Αν περιμένετε ότι η ερώτηση που αυθόρμητα έρχεται στα χείλη σας δεν θα έχει απάντηση, εμείς θα την απαντήσουμε πριν την κάνετε: ΝΑΙ, πήγαμε καλά... με τις επικρατούσες μάλιστα συνθήκες στην αγορά, πήγαμε πολύ καλά. Η εταιρεία είχε άνοδο σε όλους τους "μετρήσιμους" τομείς, με εκρηκτική άνοδο επισκε­ψιμότητας των ιστοσελίδων μας αλλά και των φίλων που μας παρακολουθούν στο facebook και twitter, με σημαντική αύξηση των πελατών μας αλλά και των εγγεγραμμένων φίλων μας συνδρομητών στις ενημερώσεις μας...

Αλλά πέρα από τα μετρήσιμα, υπάρχουν και τα "μη μετρήσιμα": Η ικανοποίηση ότι πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά κυρίως η αγάπη των φίλων μας, των επισκεπτών μας και των πελατών μας που εκφράζεται με εκατοντάδες επιστολές και σχόλια, είναι η κύρια "τροφή" της προσπάθειας. Γιατί δίπλα στην αναγκαία οικονομική δυνατότητα για να κάνουμε τα όσα προγραμ­ματίζουμε, πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη ψυχική διάθεση. Και αυτή εξα­σφαλίζεται μόνο με τη δική σας αγάπη, μόνο με τα δικά σας επαινετικά σχόλια!

Παραθέτουμε μερικά από αυτά, μαζί με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε και αυτή τη χρονιά ότι είναι δυνατόν για να υπηρετήσουμε το κρασί που τόσο αγαπάμε, αλλά και όλα μας τα προϊόντα.

" Χαίρομαι που υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που όχι απλά πουλάει ένα προϊόν αλλά το κατέχει πραγματικά! Για όλους εμάς που αγαπάμε το κρασί το site σας αποτελεί μονόδρομο όχι μόνο για την αγορά του αλλά και για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας πάνω σε αυτό"

Ηλιόπουλος Ιωάννης

"Εκπληκτικη ιδεα εξαρχης.Η υλοποίησή της σε τόσο υψηλό και με διάρκεια επίπεδο είναι πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα.Είμαι πιστος φίλος,δεν θα έλεγα απλώς πελάτης,του εγχειρήματος από τα πρώτα του βήματα.Συνεχίστε έτσι και καλύτερα!!!"

Ευάγγελος Δροσινός

" Ειμαι πελάτης αρκετό καιρό σχεδόν από το άνοιγμα σας και εχω να πω ότι είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τρία πράγματα. 1. Την συνέπεια σας ως προς την ενημέρωση και την παρουσίαση προϊόντων 2. Την γρήγορη και σωστή παράδοση 3. Τον σωστό χειρισμό σας σε προβλήματα που παρουσιάστηκαν"

Δημήτριος Σπηλιόπουλος

" Καταπληκτική κάβα με αριστη εξυπηρετηση. Πολλα μπραβο, ελπιζω να συνεχισετε ετσι για πολλα χρονια ακομα."

Στελιος Καλατζης

" Είμαι πραγματικά ευτυχής που υπάρχει η κάβα αυτή και μπορεί η οικογένεια μου και οι φίλοι μας να απολαμβάνουμε υπέροχα κρασιά!"

Βσιλική Ψαθά

Μοιραστείτε το άρθρο: