Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Διασκεδάστε και μάθετε με το διαδραστικό χάρτη της κοιλάδας του Λίγηρα!

Διασκεδάστε και μάθετε με το διαδραστικό χάρτη της κοιλάδας του Λίγηρα!
Ένας πραγματικά "έξυπνος" νέος χάρτης των περιφερειών οίνου της κοιλάδας του Λίγηρα δημιουργήθηκε από την ιστοσελίδα Belle France, οι οποίοι οργανώνουν διακοπές με περπάτημα και ποδηλασία.

Έχουν δουλέψει χρησιμοποιώντας την έβδομη έκδοση του The World Atlas of Wine της οινοκριτικού Jancis Robinson, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εντυπωσιακά διαδραστικό. Μπορείτε να εξερευνήσετε τον χάρτη ανά περιοχή, ονομασία, είδος και το τύπο σταφυλιών αλλά και κρασιων, και να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για επιμέρους κτήματα.

Ο χάρτης είναι ενσωματωμένα παρακάτω, αλλά μπορείτε να δείτε την αρχική έκδοση πλήρους μεγέθους εδώ.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το διαδραστικό  χάρτη κρασιού της κοιλάδας του Λίγηρα

Ο χάρτης χωρίζεται σε τέσσερις κύριες περιοχές: Pays Nantais Nantais, Anjou-Saumur, Touraine και Άνω Λίγηρα. Απλά κάντε κλικ σε μια περιοχή για να ανακαλύψετε σε βάθος πληροφορίες σχετικά με τις ονομασίες τους και υπο-ονομασίες, καθώς και τις ποικιλίες σταφυλιών που συνδέονται με αυτά.

 Οι αριθμοί σε κύκλο σχετίζονται με τον αριθμό των αμπελώνων που περιλαμβάνονται σε διάφορeς περιηγήσεις. Μπορείτε να κάντε κλικ στο σταφύλι για να μάθετε πώς και πού στην κοιλάδα του Λίγηρα καλλιεργείται.

Καλή διασκέδαση!

Μοιραστείτε το άρθρο: