Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το House of Wine κορυφαίος Ιστότοπος Οίνου της Ελλάδας!

Το House of Wine κορυφαίος Ιστότοπος Οίνου της Ελλάδας!
And the winner is.... House of Wine!

Στις ιστοσελίδες του έγκυρου Alexa.com, της θυγατρικής της Googe που κατατάσσει τα διάφορα sites με βάση την επισκεψιμότητά τους -που σημαίνει τη δημοφιλία τους- μπορεί να βρει το κοινό την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάταξη των διαφόρων ιστοτόπων σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα λοιπόν στα ελληνικά Wine Sites το House of Wine έρχεται πρώτο μακράν όλων των υπολοίπων!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Ιστοτόπων Οίνου: Τα Wine e-shops και τα Wine Blogs ή τα ενημερωτικά sites για το κρασί.

Στο γράφημα που ακολουθεί, συγκρίνονται μεταξύ τους τα ελληνικά Wine e-shops. Η διαφορά του πρώτου -του House of Wine- από το δεύτερο, είναι τεράστια: 384.799 θέσεις διαφορά στην παγκόσμια κατάταξη, και από το τελευταίο 1.534.984(!) θέσεις.

Στο επόμενο γράφημα συγκρίνονται τα διάφορα wine blogs ή/και ενημερωτικά sites οίνου. Και εδώ έρχεται πρώτο το House of Wine, παρά το ότι το δεύτερο Fnl-Guide είναι Food and Leisure Site, και όχι αμιγώς Ιστότοπος οίνου.

Οι σειρά των Ελληνικών ιστοτόπων στην παγκόσμια κατάταξη επισκεψιμότητας φέρει το πρώτο το houseofwine.gr (223,485), δεύτερο το fnl-guide.com (339,931), ακολουθούμενα από τα newwinesofgreece.com (685,580), krasiagr.com (833,510) και με τελευταίο στον κατάλογο το winecommanders.com (963,423) -σε παρένθεση η παγκόσμια κατάταξη.

Η κατάταξη στο Alexa.com όλων των Sites είναι ελεύθερη στο κοινό, και τα παραπάνω αποτελέσματα μπορούν να επιβεβαιωθούν εκεί.

Εμείς στο House of Wine ευχαριστούμε από καρδιάς αυτούς που μας κατέταξαν πρώτους και στις δύο κατηγορίες: Τους φίλους και πελάτες μας, που μας τίμησαν και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και μας έφεραν πρώτους από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μας!


Μοιραστείτε το άρθρο: