Deli
-
-
Ελληνικό Βιολογικό Μέλι Ερείκης 280g14,80 €
Γνωστό ως φυσικό «γιατρικό» για διάφορες παθήσεις από την αρχαιότητα, τo μέλι ερείκης κερδίζει διαρκώς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Με ιδιαίτερες αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες, ωφελεί πολλαπλά την υγεία του οργανισμού και έχει μικρότερη επίδραση στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Χάρη στα ιχνοστοιχεία και την υψηλή περιεκτικότητα σε γύρη, αποτελεί τροφή υψηλής βιολογικής αξίας για τον άνθρωπο – αλλά και για τις μέλισσες, που προτιμούν την ερείκη ανάμεσα σε πλήθος άλλων βοτάνων και αγριολούλουδων στη φύση, αφού τις έλκει με το άρωμα της. Το μέλι ερείκης κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα (1-3 μήνες), όπως συμβαίνει με όλα τα φυσικά βιολογικά μέλια. Μπορείτε να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή, ζεσταίνοντας σε χαμηλή θερμοκρασία στο φούρνο ή σε μπεν μαρί.
-
Mini Block Cremino 170gr12,50 €Τέλειο ως γλυκιά απόλαυση για να το μοιραστείτε, το Cremino Mini Block συνδυάζει στρώματα από εκλεκτά μείγματα κακάο, σοκολάτα γάλακτος και gianduja
-
Ξίδι Σαντορίνης Ασύρτικο11,00 € Φτάνει μέχρι 10,12 €Ένα ξύδι που παράγεται από το μούστο του Θαλασσίτη, δεν μπορεί παρά να ξεχωρίζει! Παλαιωμένο σε διαδοχικές φάσεις για 5 χρόνια, 100% από Ασύρτικο Σαντορίνης,, γλυκό, με υπέροχα αρώματα και απολαυστικό, θα νοστιμίσει όλα τα φαγητά και τις σαλάτες στις οποίες ταιριάζει το ξίδι...
-
Easter Origami Egg 130gr14,90 €Η υψηλής ποιότητας σοκολάτας της Esophy με μια αξιολάτρευτη παρσχαλινή διάθεση σε πανέμορφη ανοιξιάτικη συσκευασία. Ένα πασχαλινό δώρο για μικρούς και μεγάλους!
-
Savini Tartufi Parmigiano Reggiano Cream 90gr12,30 €
Κρέμα Parmigiano Reggiano με λευκή τρούφα από Savini Tartufi. Κατάλληλη για φρυγανισμένο ψωμί ή πολέντα, σε ζυμαρικά και εμπλουτισμό κυρίως πιάτων. Ιδανική και για pizza.
- Κρέμα, Parmigiano Reggiano D.O.P. (γάλα, αλάτι, πυτιά) 14%, ελαιόλαδο, ιταλική τρούφα bianchetto (Tuber borchii Vitt.) 3%, ρυζάλευρο, αλάτι, αρωματικές ύλες.
- Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
-
Savini Tartufi Bruschetta 180gr12,30 €
Η σάλτσα μπρουσκέτας με καλοκαιρινή τρούφα φτιάχνεται με τον καλύτερο πελτέ ντομάτας και τρούφα. Γευστική και αρωματική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς μαγείρεμα για να δημιουργήσετε νόστιμα καναπεδάκια για τα ορεκτικά σας με τρούφα ή να την συνδυάσετε με ζυμαρικά, επίσης είναι φτιαγμένη για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως αυτή του φούρνου. Ιδανική και για pizza.
- Πελτές ντομάτας 85%, ελαιόλαδο, καλοκαιρινή ιταλική τρούφα 5%, βότανα, αλάτι, άρωμα, ζάχαρη, μπαχαρικά
- Το προϊόν μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από πηγές θερμότητας. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μεταξύ 0 και +4 ° C και να καταναλώνεται εντός λίγων ημερών.
-
Kομπόστα Φράουλας με Βαλσάμικο Ξίδι 250gr11,80 € Φτάνει μέχρι 10,86 €Κομπόστα φράουλας με βαλσάμικο ξίδι απο τη Modena για να συνοδεύσετε εξαιρετικά το πλατώ τυριών και αλλαντικών.
-
Πέρλες Λευκού Βαλσάμικου με Σύκο 50g14,10 € Φτάνει μέχρι 12,97 €Πέρλες απο λευκό βαλσάμικο και σύκο. Απογειώστε τις σαλάτες σας προσθέτοντας τις πέρλες!
-
Dallmayr Ethiopia (Ground) 500gr12,10 €Ένας μονοποικιλιακός καφές βιώσιμης καλλιέργειας από την πατρίδα του Καφέ, την Αιθιοπία. Ξεχωρίζει για τις νότες άγριων βοτάνων οι οποίες εξισορροπούνται με το άρωμα λεμονόχορτου και πινελιές μαύρης σοκολάτας.
-
Ελιξίριο Ξιδιού Isis11,40 €Ένα ηφαίστειο στο στόμα μας! Τα ελιξίρια είναι ηδύποτα χωρίς αλκοόλ. Ένας συνδυασμός απο ξίδι, νέκταρ μικρών φρούτων και εκχυλίσματα βοτάνων δημιουργούν ένα εντυπωσιακό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα, στη σαλάτα σας ή σαν απεριτίφ με τριμμένο πάγο.
-
Ελιξίριο Ξιδιού Amelie11,40 €Για τους λάτρεις των εξωτικών αρωμάτων! Τα ελιξίρια είναι ηδύποτα χωρίς αλκοόλ. Ένας συνδυασμός απο ξίδι, νέκταρ μικρών φρούτων και εκχυλίσματα βοτάνων δημιουργούν ένα εντυπωσιακό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα, στη σαλάτα σας ή σαν απεριτίφ με τριμμένο πάγο.
-
Aceto Botanico Red Seal11,40 €Το Aceto Botanico Red Seal παλαιώνει για έξι χρόνια σε βαρέλια των 40 και 50 λίτρων από ξύλο Δρυός και Καστανιάς. Τα μικρότερα βαρέλια εντείνουν την επιρροή των ξύλων και ο συνδυασμός τους έχει σαν αποτέλεσμα ένα πιο σύνθετο μπουκέτο.