You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ολοκληρωμένες Εκδηλώσεις
Όλες οι εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar
Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του HOW Club στο #inthehouse Bar του καταστήματος του House of Wine. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιών και ποτών, συνδυασμών κρασιού και φαγητών, παρουσιάσεις παραγωγών και προιόντων, ειδικές εκδηλώσεις - σεμινάρια.
-
(27/11/2017) Στέλλιος Μπουτάρης: Προσωπικά οινικά βιώματα35,00 €Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ο Στέλλιος Μπουτάρης θα μας ξεναγήσει στην ιστορία του κτήματος Κυρ-Γιάννη μέσα από τα δικά του, προσωπικά βιώματα και τις παλιές σοδειές των κρασιών του κτήματος σε μιά σπάνια σύγκριση του σήμερα με το χθές!Εξαντλημένο
-
(09/11/2017) Όλα για το Syrah!35,00 €Τη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ο Απόστολος Μούντριχας θα παρουσιάσει την μοναδική στον Ελληνικό χώρο δουλειά του πάνω στο Syrah, καθώς και ένα νέο πολύ ιδιαίτερο Syrah, και θα μας πει τη δική του ιστορία μέσα απο σπάνιες οινοποιήσεις της αγαπημένης του ποικιλίας.Εξαντλημένο
-
(25/10/2017) Islay: Η Μέκκα του Whisky35,00 €Τη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο House of Wine θα φυσήξει θαλασσινός αέρας. Η Μέκκα του whisky, το νησί Islay της Σκωτίας, μας αποκαλύπτει μερικά από τα χιλιάδες μυστικά του, αφού θα ταξιδέψουμε, νοερά και γευστικά, σε τέσσερα από τα σπουδαιότερα αποστακτήρια του νησιού. Θα μιλήσουμε για τα Lagavulin, Caol Ila, Ardbeg και Bruichladdich.Τα whiskies που θα δοκιμάσουμε είναι τα Bruichladdich Classic Laddie, Caol Ila 12 ετών, Port Charlotte Scottish Barley, Lagavulin 16 ετών, Ardbeg 10 ετών και Octomore 07.1, όλα τους εξαιρετικά και το ένα καλύτερο από το άλλο. Στον υπέροχο κόσμο του whisky , θα μας ξεναγήσει όπως πάντα ο συνεργάτης μας Κυριάκος Κοντογιώργης, ο οποίος θα μας δώσει ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες για κάθε αποστακτήριο και θα επιμεληθεί την γευστική δοκιμή που θα ακολουθήσει. Σας περιμένουμε. Ιδανικό και για αρχάριους και για προχωρημένους.Εξαντλημένο
-
(18/10/2017) Ο Γιώργος Σκούρας παρουσιάζει "τα άγνωστα, τα σπάνια, τα νέα" κρασιά του35,00 €Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Γιώργος Σκούρας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - μια σειρά απο κρασιά σπάνια, κρασιά που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ αλλά και ένα νέο κρασί που παρουσιάζεται πρώτη φορά.Εξαντλημένο
-
(19/06/2017) Workshop: Ελληνικά Αποστάγματα0,00 €Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο αποσταγματοποιός Νικόλαος Κατσάρος, ιδιοκτήτης του Katsaros Distillery στον Τύρναβο, θα βρίσκεται στο House of Wine για να παρουσιάσει ένα σύντομο σεμινάριο πάνω στις αρχές της απόσταξης. Ως απόγονος του εφευρέτη του ούζου, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορία, αλλά και στις μελλοντικές προοπτικές, του εθνικού μας αποστάγματος. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των αποσταγμάτων (ούζο και τσίπουρο) Κατσάρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου & Αποσταγμάτων, Θόδωρος Λέλεκας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Εξαντλημένο
-
(10/06/2017) Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού με τον Θόδωρο Λέλεκα30,00 €Το Σάββατο 10 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ροζέ Κρασιού. Ο... "Σταυροφόρος του Ροζέ", Θόδωρος Λέλεκας, θα κάνει κατάληψη στο μπαρ και στον κήπο του House of Wine και θα ανοίξει ορισμένα από τα αγαπημένα του ροζέ (15+), προ(σ)καλώντας μας να τα δοκιμάσουμε και να τα συνοδεύσουμε με το πιο εκλεκτό sushi, που θα ετοιμάσει για εμάς η εταιρεία The Nori Experience! Δεν πρέπει να λείψει κανείς - Περιορισμένες θέσεις!Εξαντλημένο
-
(14/06/2017) Ο Πάρις Σιγάλας παρουσιάζει παλιές σοδειές και τα "7 Χωριά" του35,00 €Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7:30, στο #inthehouse bar του House of Wine ένας μεγάλος οινοποιός, ο Πάρις Σιγάλας θα παρουσιάσει ό ίδιος - σε αυστηρά περιορισμένο κοινό - την οινική του πορεία μέσα από παλιές σοδειές με κατάληξη την παράλληλη γευστική δοκιμή των "7 χωριών", της "μελέτης" του πάνω στο terroir της Σαντορίνης!Εξαντλημένο
-
(8/05/2017) Ο Κομψός Ροδανός20,00 €Τη Δευτέρα 8 Μαΐου έχουμε τη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώτο Έλληνα Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη ο οποίος θα μας παρουσιάσει 6 κρασιά απο 2 παραγωγούς του Ροδανού, εκφραστές της τάσης των πιο κομψών κρασιών, και μάλιστα από περιοχές που έγιναν γνωστές για τα μη κομψά κρασιά τους. Τα πολύ υψηλά αλκοόλ, το υπερβολικό βαρέλι, τα κρασιά δυναμίτες είναι ΟΚ για να παίρνεις υψηλές βαθμολογίες, αλλά όχι για να «τελειώνεις το μπουκάλι» λένε... συμφωνείτε; Τα κρασιά που θα δοκιμάσουμε είναι: CAVE YVES CUILLERON - CONDRIEU Le Petit Cote - COTE ROTIE Bassenon Rouge - CORNAS Le Village Rouge DOMAINE PEGAU - CHATEAUNEUF DU PAPE Cuvée Réservée Blanc - CÔTES DU RHÔNE Cuvée Maclura Rouge - VERSINO CHATEAUNEUF DU PAPE Selection Laurence Feraud RougeΕξαντλημένο
-
(15/05/2017) Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου παρουσιάζει την Οινική του πορεία45,00 €Οι θέσεις για την εκδήλωση έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας κράτησης.Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου επιλέγει από τη προσωπική του κάβα τα αγαπημένα του κρασιά από το 1975 μέχρι σήμερα και μας τα παρουσιάζει σε μια μοναδική γευσιγνωσία. Με όχημα τη μοναδική αμεσότητα και απλότητα του μεγάλου οινοποιού μας και με οδηγό μας τον ίδιο, θα συνταξιδέψουμε την Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στην οινική του πορεία μέσα από 16 υπέροχα κρασιά από την προσωπική του συλλογή, κρασιά-σταθμούς τόσο για τον οινοποιό Βαγγέλη Γεροβασιλείου όσο και για την ιστορία του Ελληνικού κρασιού. Ένα σπάνιο όσο και κορυφαίο οινικό γεγονός, μια διπλή εμπειρία απόλαυσης και γνώσης δοσμένης από έναν μεγάλο του Ελληνικού κρασιού που κανένας οινόφιλος δεν πρέπει να χάσει!Εξαντλημένο
-
(10/04/2017) Γευσιγνωσία Whisky: The Distillers Edition25,00 €Τη βραδιά της γευσιγνωσίας τα συγκεκριμένα ουίσκι θα προσφέρονται για αγορά με 10% έκπτωση στους συμμετέχοντεςΤην Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου στις 19.30 δοκιμάζουμε whiskies που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία. Η σειρά Distillers Edition περιέχει whiskies από διαφορετικές ποτοπαραγωγικές περιοχές της Σκωτίας και είμαστε σίγουροι ότι τα Oban, Glenkinchie , Cragganmore, Lagavulin και Talisker θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό πότη. Πριν συντονίσει την γευστική δοκιμή, ο συνεργάτης μας Κυριάκος Κοντογιώργης θα μεταδώσει λίγες από τις γνώσεις του για το whisky και θα μάθουμε ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες γύρω από το βασιλιά των αποσταγμάτων. Οι περιοχές που αντιπροσωπεύονται στην εκδήλωση είναι, τα δυτικά Highlands με το Oban, τα Lowlands με το Glenkinchie, το Speyside με το Cragganmore, το Islay με το Lagavulin και τέλος τα Islands με το θρυλικό Talisker. Μην το χάσετε!Εξαντλημένο
-
Γευσιγνωσία Whisky: Bacardi Brands15,00 €Με τη συμμετοχή σας κερδίζετε επιπλέον 100 πόντους επιβράβευσης (10,00€) για μελλοντικές αγορές σαςΠέμπτη 9 Μαρτίου: Γευσιγνωσία και παρουσίαση 5 ουίσκι από τον Brand Ambassador της Bacardi κ. Κωνσταντίνο Καπνιάρη στο θαυμάσιο #inthehouse Bar του House of Wine.Εξαντλημένο
-
Wine and Cheese #inthehouse - Συμμετοχή ανά άτομο35,00 €Ένα μοναδικό μεσημέρι αφιερωμένο στην αρμονία γεύσεων εξαιρετικών τυριών και κρασιών διοργανώνει το House of Wine. Στο #inthehouse bar του House of Wine τη Κυριακή 5 Μαρτίου το μεσημέρι και με προσέλευση από 13:00 έως 17:00 θα ζήσουμε μαζί με τους πελάτες και με τους φίλους του House of Wine μια αξέχαστη εμπειρία οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. 11 σπάνια, δυσεύρετα αλλά και θαυμάσια τυριά θα συνδυαστούν με πάνω από 35 ετικέτες από τον Ελληνικό και ξένο αμπελώνα. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε μαζί κατηγορίες κρασιών με κατηγορίες τυριών, άξιους δηλαδή "εκπροσώπους" των μεν και των δε, σε μια σπάνια εκδήλωση γευσιγνωσίας, από την οποία κανένας φίλος του κρασιού, των τυριών ή και... των δύο δεν πρέπει να λείψει!Εξαντλημένο
-
Septem #inthehouse: Beer & Cheese Pairing10,00 €Σας περιμένουμε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 7:30 μμ., στο #inthehouse Bar του House of Wine για να γνωρίσουμε την Μικροζυθοποιία Septem από… πρώτο χέρι αφού ο κ. Σοφοκλή Παναγιώτου, ιδιοκτήτης και παραγωγός, θα μας μυήσει σε ένα ταξίδι εμπειρίας & γνώσης… δοκιμάζοντας 6 επιλογές της Μικροζυθοποιίας, οι οποίες παντρεύονται ιδανικά με επιλογές τυριών από όλο τον κόσμο!Εξαντλημένο
-
Γευσιγνωσία Whisky: 4 Ιππότες του Spencerfield20,00 €Γευσιγνωσία 3 blended malts και 1 blended whisky, 4 σπουδαία whiskies, από τον δημιουργό ορισμένων από τα κορυφαία whisky όλων των εποχών, τον μεγάλοRichard Paterson, και με με οδηγό τον Κυριάκο Κοντογιώργη, στο θαυμάσιο #inthehouse Bar του νέου House of Wine.Εξαντλημένο
-
Γευσιγνωσία: The Magnificent 5 of Speyside20,00 €Μια γευσιγνωσία 5 εκλεκτών malt whiskies από την πατρίδα-γενέτειρα του whisky, το Speyside, με "οδηγό" τον Κυριάκο Κοντογιώργη, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30. Το αντίτιμο της συμμετοχής αφορά σε 1 άτομοΕξαντλημένο