Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pilsner Urquell 0.33lt
    Pilsner Urquell 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,00 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  2. Chimay Blue 0.33lt
    Chimay Blue 0.33lt
     
    Καστανό Σκούρο, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    4,70 €
    Μια εξαιρετική αντιπρόσωπος των γνήσιων strong dark ale. Έχει βαθύ καστανό χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και είναι δυνατή, ρωμαλέα και συγχρόνως αρμονική. Στη μύτη πλημμυρίζουν ξηρά και ώριμα φρούτα όπως δαμάσκηνα, κεράσια, βατόμουρα, μαύρα σταφύλια που αγκαλιάζονται από νότες μπαχαρικών, καστανή ζάχαρη και μπόλικη καραμέλα. Το στόμα κερδίζει τις αισθήσεις με την παρουσία των φρούτων και του τριαντάφυλλου και χαρίζει βελούδινες στιγμές με θέρμη και διάρκεια. Πρόκειται για μια μπύρα παλαίωσης που πίνεται είτε στους 10-12 βαθμούς ή σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. La Trappe Quadrupel 0.33lt
    La Trappe Quadrupel 0.33lt
     
    Κεχριμπαρένιο, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    4,00 €
    Mια μοναδική μπύρα που η δοκιμή της αποτελεί πραγματική εμπειρία. Τα χαρίσματά της αρχίζουν από το κεχριμπαρένιο χρώμα και συνεχίζουν στον καλοσχηματισμένο αφρό, προχωράνε στο πολύπλοκο καμβά αρωμάτων από ώριμα φρούτα, μαύρα φρούτα, μπαχαρικά, κύμινο, βανίλια, καμένη ζάχαρη και τελειώνουν στο πλούτο της γεύσης από εσπεριδοειδή, βότανα, μπαχαρικά και καραμέλα. Είναι κρεμώδης και ευχάριστα γλυκόπικρη. Ο χαρακτήρας της οφείλεται κυρίως στην ωρίμανση σε ξύλινα βαρέλια.
  4. Samichlaus Bier 0.33lt
    Samichlaus Bier 0.33lt
     
    Κόκκινο, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    4,80 €
    Μια μπύρα για να γιορτάσεις υπέροχα και όχι μόνο. Είναι πληθωρική, γεμάτη, πλούσια, ανεπανάληπτη. Δημιουργείται μια φορά το χρόνο το μήνα Δεκέμβριο και η παραγωγή της αρχίζει ευλαβικά με τις ευχές του ιερέα. Μετά από 20 ημέρες ζύμωσης και 10 μήνες ωρίμανσης είναι έτοιμη να σερβιριστεί και το αποτέλεσμα στη μύτη είναι υπέροχα αρώματα από δαμάσκηνα, σταφίδες, καραμέλα, μπαχαρικά και κεράσια. Το στόμα της είναι εκρηκτικό και εκπληκτικό.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα