Μπύρα

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-70 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Estrella Damm Barcelona 0.33lt
    Estrella Damm Barcelona 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    1,80 €
    H αγαπημένη μπύρα της Βαρκελώνης. Είναι μια premium lager με αρκετά δροσιστική γεύση που εκφράζει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύει η Βαρκελώνη: το πάθος, το στυλ, την τέχνη και την κουλτούρα.
  2. ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ 0.33lt
    ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ 0.33lt
     
    Κεχριμπαρένιο, 7% alc.
    3,10 €
    Η ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ είναι μια μπύρα με σκοτεινό χαρακτήρα και 7% αλκοόλ. Τρεις εκλεκτές, καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες συνδυάζονται αρμονικά για να προσδώσουν αρώματα καφέ και νότες κακάο. Έχει σκούρο, διαυγές κεχριμπαρένιο χρώμα, σχεδόν καφέ, με λευκό-μπεζ αφρό. Ο αφρός της είναι πληθωρικός, κρεμώδης, με διάρκεια και εξαιρετική δαντέλα στο ποτήρι. Κανονική περιεκτικότητα ανθρακικού ανάλογη του είδους της μπύρας. Μια γλυκιά πινελιά καφέ, νότες κακάο και βότανα στη μύτη. Γεμάτο σώμα, απαλή αίσθηση βύνης και (όχι πολύ γλυκιάς) καραμέλας στο στόμα.
  3. Duvel
    Duvel
     
    Λευκόχρυσο
    Βαθμολογία:
    70%
    Λευκοκίτρινη μπίρα από το Βέλγιο, με γλυκόπικρη γεύση και έντονο άρωμα νεραντζιού. Το είδος της μαγιάς που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, έχει απομονωθεί από το 1930. Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η επαναζύμωση που υφίσταται στη φιάλη. Πήρε το όνομα της λόγω της δυνατής γεύσης της από τη λέξη «διάβολος», η οποία στην τοπική φλαμανδική διάλεκτο ονομάζεται Duvel.
  4. Achel Bruin
    Achel Bruin
     
    Καστανό Σκούρο, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 4,50 € Κανονική τιμή 5,00 €
    Μοναστηριακού τύπου μπύρα, από το Βέλγιο, που μας μεταφέρει στις εποχές όπου οι μοναχοί ήταν οι ειδικοί της περιοχής στην ζυθοποιία. Κεχριμπαρένιο χρώμα και αρώματα καβουρδισμένης βύνης, βανίλιας και καραμέλας. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος μεταξύ 12-14 βαθμών Κελσίου.
  5. Craft Pale Ale 0.33lt
    Craft Pale Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,40 €
    Πλούσια αρώματα, και ντελικάτες νότες απολαυστικής ξηρότητας κορυφαίων ποικιλιών λυκίσκου χαρακτηρίζουν το προφίλ της ιδιαίτερης αλλά απολαυστικής και ευκολόπιοτης αυτής μπύρας.
  6. Asahi 0.33lt
    Asahi 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    2,30 €
    Η Ιαπωνική πρόταση δροσιάς. Το χρώμα της είναι λαμπερό και καθώς ρέει στο ποτήρι αναβλύζει φρέσκια αρώματα γρασιδιού και λουλουδιών. Ακολουθούν νύξεις από φλούδες πορτοκαλιών και μήλων. Στο στόμα της υπογραμμίζεται η διαφορετικότητα της, “super dry”, είναι ξηρή, crispy και αναζωογονητική.
  7. Bud Beer
    Bud Beer
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Ειδική Τιμή 1,98 € Κανονική τιμή 2,20 €
    Bud “The King of Beers” Ποτέ δεν είναι κακιά στιγμή για μια καλή, δροσερή και ευκολόπιοτη μπύρα όπως η διάσημη Lager Bud. Η παραδοσιακή ζυθοποίηση και η άρτια ανάμειξη των 5 συστατικών (κριθαριού, καλαμποκιού, νερού, λυκίσκου και μαγιάς) δίνουν αυτή την κλασική ξανθιά μπύρα.
  8. Rochefort Trappistes 10
    Rochefort Trappistes 10
     
    Καστανό Σκούρο, 11.30% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    4,90 €
    Μόλις τη δοκιμάσετε μια θερμή έκρηξη από ξηρούς καρπούς, ξηρά κόκκινα φρούτα, καφέ, καστανή ζάχαρη, σοκολάτα και μπαχαρικά θα πλημμυρίσουν το στόμα και τις αισθήσεις σας.
  9. Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
    Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    1η σε πωλήσεις μπύρα από το House of Wine το 2013!. Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
  10. Volkan Black Dark Lager 0.33lt
    Volkan Black Dark Lager 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,40 €
    Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan Black Wheat Lager είναι μια νέα, 100% Ελληνική μαύρη μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα