Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 31

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nostos Syrah
    Nostos Syrah 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα από τα κορυφαία (για πολλούς το κορυφαίο) Syrah στην Ελλάδα. Δυνατό, τανικό και γεμάτο, είναι κρασί που θα κάνει όσους φίλους του Syrah το δοκιμάσουν για πρώτη φορά φανατικούς οπαδούς!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σύνορο
    Σύνορο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα κόκκινο κρασί για ιδιαίτερες στιγμές και εκλεκτές γαστρονομικές περιστάσεις. Βελούδινο και ευγενές, αλλά και δυνατό και γεμάτο ταυτόχρονα, το Σύνορο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού με γνώση, αισθητική και άποψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Λυραράκης ερυθρό
    Λυραράκης ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Έντονο βαθυκόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες, βοτανική μύτη με αρώματα φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου, με κάποιες νύξεις μπαχαρικών και κανέλας, στόμα παχύ με ωραία οξύτητα και τελείωμα βαρελιού. Κρασί με επίγευση πικάντικη, σχετικά μικρή, και με αίσθηση από ώριμα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio"
    Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ένα δυνατό και ασυνήθιστο κρασί για πιστούς φίλους της κατηγορίας, αλλά και έμπειρους ουρανίσκους. Είναι πλούσιο σε όλα του, χαρακτηρίζεται από γεμάτα αρώματα ώριμων φρούτων και σταφίδας, ενώ οι τανίνες του είναι… αμείλικτες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Le Sang de la Pierre
    Le Sang de la Pierre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    92%
    Μία υπέροχη Νεμέα, από τον Σωτήρη Αιβαλή, το νέο ‘αίμα’ του οινοποιείου Αιβαλή που με σπουδές στην Βουργουνδία, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο Αγιωργίτικο και να μας κατακτήσει. O συμπυκνωμένος χαρακτήρας από τα υπερώριμα σταφύλια, τις χαμηλές αποδόσεις και την αριστοτεχνική χρήση του βαρελιού, στέλνει το ’αίμα της πέτρας’ κατευθείαν στην κορυφή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Malvasia 10 years old
    Malvasia 10 years old
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Επιδέχεται Παλαίωση, 205 alc.
    22,70 €
    H Malvasia, αποκαλούμενη από κάποιους νεωτεριστές και Malmsey, είναι η πιο γλυκιά από τις τέσσερεις ευγενείς ποικιλίες, ενώ οι ίδιοι οι Μαδεριανοί λένε πως το ολόκληρό της όνομα είναι Malvasia di Candia, δηλαδή Μαλβαζία της Κρήτης! Κρασί που έχει παλαιώσει για περίπου δέκα χρόνια, κυρίως σε canteiros, και που εντυπωσιάζει με τον μοναδικό συνδυασμό γλύκας, κοφτερής οξύτητας και πλούτου. Σχεδόν από μόνο του ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο.
  7. Finest Full Rich 5 years old Madeira
    Finest Full Rich 5 years old Madeira
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Bual, Malmsey, Sercial, Tinta Negra Mole, Επιδέχεται Παλαίωση, 19% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    17,10 €
    Από τα πιο απλά προϊόντα μέχρι τα πιο σπάνια, η ποιότητα των κρασιών Henriques & Henriques είναι συγκλονιστική. Η Finest Full Rich 5y.o. Madeira δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η παλαίωση σε δρύινα βαρέλια έχει ως αποτέλεσμα ένα κρασί με μεγάλη συμπύκνωση και πλούσια γεύση. Στην όψη είναι σκούρο χρυσαφί ενώ ξεχωρίζουν έντονα αρώματα και γεύσεις ώριμων φρούτων όπως τα δαμάσκηνα και οι σταφίδες. Γλυκό και πολύ πλούσιο στον ουρανίσκο, μπορεί να συνδυαστεί με πολλές γεύσεις αλλά και να κλείσει ένα δείπνο με άρωμα Πορτογαλίας.
  8. Deux Dieux
    Deux Dieux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    30,40 €
    Ένα στιβαρό χαρμάνι Αγιωργίτικου και Syrah, με την υπογραφή του Σωτήρη Αιβαλή, της νέας γενιάς του οινοποιείου Αιβαλή. Οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η εξαιρετική χρήση του βαρελιού σε συνδυασμό με την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, οδηγούν σε ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των πληθωρικών ερυθρών κρασιών.
  9. Ηγεμών Magnum (1.5lt)
    Ηγεμών Magnum (1.5lt) 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    86,80 €
    Μεγαλοπρεπής προσέγγιση στο ερυθρό κρασί της Νεμέας από ένα σχετικά νέο κτήμα της περιοχής. Η προσεκτική οινοποίηση και η μακρά παλαίωση έχουν ως αποτέλεσμα ένα κρασί γεμάτο, πληθωρικό και πολυδιάστατο, το οποίο ωστόσο επιδεικνύει έναν ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα που το καθιστά εξαιρετικό συνοδό για τα εδέσματα ενός πλούσιου χειμωνιάτικου τραπεζιού.
  10. Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο
    Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    16,60 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικότητα, ακρίβεια και κομψότητα σε ένα Ξινόμαυρο από τον απομονωμένο κλώνο του Βελβεντού, το οποίο επιθυμεί διακαώς για τη λίστα του ο head sommelier του περίφημου εστιατορίου Fat Duck. Σύνθετο και πολυεπίπεδο ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος υπερβολής ή εύκολου εντυπωσιασμού. Ένα κρασί για φανατικούς λάτρεις του μοναδικού χαρακτήρα του Ξινόμαυρου.
  11. Τριλογία
    Τριλογία 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    50,30 €
    Γεμάτο, "αντρίκειο" μονοποικιλιακό Cabernet Sauvignon με μεγάλο αρωματικό βάθος και σφιχτές τανίνες. Πρέπει να παλαιώσει για να αρχίσει να ξεδιπλώνει όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Αν αποφασίσετε να το ανοίξετε άμεσα, πρέπει να ξέρετε ότι μόνο ένα δυνατό κόκκινο κρέας ίσως καταφέρει να το "κάνει καλά"…
  12. Φτελιά
    Φτελιά 2008
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    19,10 €
    Ποιοτικό Ελληνικό ερυθρό κρασί με βαθύ κόκκινο χρώμα. Πλούσιο κρασί που απελευθερώνει αρώματα κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, μπαχαρικών και βανίλιας. Λόγω παλαίωσης σε βαρέλι αλλά και στη φιάλη έχει καλοδουλεμένες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
  13. Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου
    Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
    15,30 €
    Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες.
  14. Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum
    Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    37,20 €
    Εξαιρετικά ποιοτικό ερυθρό κρασί που είναι πολύ δημοφιλές στην Ελληνική αγορά, ενώ θα το βρούμε και στα πιο επιλεγμένα σημεία πώλησης μεγάλων αγορών του εξωτερικού. Πλούσιο, πικάντικο αλλά πάντα φινετσάτο, πλαισιώνει με επιτυχία κάθε ευφάνταστη χειμωνιάτικη γαστρονομική δημιουργία εντός αλλά και εκτός σπιτιού.
  15. Κτήμα Μερκούρη “Cava”
    Κτήμα Μερκούρη “Cava” 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο χρόνος ήταν εξαιρετικός ‘σύμμαχος’ σε αυτό το κρασί. Μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής για το κτήμα, με την Cava Μερκούρη να παλαιώνει αργά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ήρθε η ώρα να φτάσει στο ποτήρι σας έχοντας αναπτύξει σε αυτό το χρονικό διάστημα, απαράμιλλη φινέτσα, χάρη και αρωματική πολυπλοκότητα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις