Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 31

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ωδή Πανός Ροζέ
    Ωδή Πανός Ροζέ
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ευχάριστο και πολύ εξωστρεφές ροζέ αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο που βγάζει όλη την ακαταμάχητη γοητεία του σε αυτό το μπουκάλι. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες παρασύρουν τα ζωηρά φρουτώδη και ανθικά αρώματα και γεύσεις, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό για απεριτίφ, για εορτασμούς αλλά και για να συνοδεύσει νόστιμα ορεκτικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Στροφιλιά Ροζέ Classy
    Στροφιλιά Ροζέ Classy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Gewurztraminer, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εξωστρεφές ροζέ που συνδυάζει υποδειγματικά τη χάρη του Αγιωργίτικου με την πικάντικη γοητεία του Gewurztraminer σε ένα ζουμερό και απολαυστικό κρασί με αρώματα κόκκινων και εξωτικών φρούτων. Θα σταθεί όμορφα δίπλα σε Ελληνικά πιάτα με κόκκινη σάλτσα και σε οποιοδήποτε πικάντικο πιάτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ocean Θραψαθήρι
    Ocean Θραψαθήρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Είναι γνωστό ότι η Κρήτη κρύβει πολλούς οινικούς θησαυρούς! Αυτή η σπάνια έκφραση της ποικιλίας Θραψαθήρι μας κάνει να μιλάμε για ένα ακόμα κρητικό σταφύλι που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Με αυτό το πλούσιο, λιπαρό και εξωτικό κρασί η Ιδαία Οινοποιητική φέρνει στο ποτήρι μας ένα ακόμα διαμαντάκι με μοναδικό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Vientzi Single Vineyard
    Vientzi Single Vineyard 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σαββατιανό συγκαταλέγεται πια στις σπουδαιότερες γηγενείς ποικιλίες. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι ένας από τους παραγωγούς που του αποδίδεται σε σημαντικό βαθμό η αναγέννηση της, είναι ο Βασίλης Παπαγιάννακος. Αυτό εδώ το single vineyard (Vientzi) Σαββατιανό από παλαιά αμπέλια και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, με τα ορυκτά στοιχεία, την πολυπλοκότητα, την αισθητή οξύτητα και την δυνατότητα παλαίωσης είναι ίσως το κορυφαίο δείγμα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Lush Blush
    Lush Blush 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Vermentino, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.

    Μοναδικό ροζέ κρασί από την Côtes de Provence που σε ταξιδεύει στα μαγικά τοπία της Πραβηγκίας με κάθε γουλιά. Το Lush Blush είναι ένα ροζέ με ελαφριά και αναζωογονητική αίσθηση. Κομψό και πολυτελές, με καλή ένταση φρούτου και ισορροπία, ιδανικό ως απεριτίφ και πλάι σε μεσογειακά πιάτα.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Nostos Ασύρτικο
    Nostos Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από την Κρήτη και το οινοποιείο Μανουσάκη στα Χανιά με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζωηρό φρουτώδες προφίλ, η δροσιστική του οξύτητα αλλά και η λιπαρότητα που αποκτά κατά την 4μήνη ωρίμαση πάνω στις οινολάσπες του (sur lie) το καθιστούν ένα από τα πιο ‘φιλικά’ Ασύρτικα του Ελληνικού αμπελώνα ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και τα ορυκτά στοιχεία και την δομή ενός πιο ‘αυστηρού’ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  12. Cote des Roses
    Cote des Roses 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    18,40 €
    Υπέροχα νόστιμο ροζέ κρασί με μεσογειακό χαρακτήρα, ξεμυαλιστικό φρουτώδες και τριανταφυλλένιο άρωμα, φρεσκάδα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Θαυμάσιος συνδυασμός των Grenache, Cinsault και Syrah, με την υπογραφή του Gérard Bertrand, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της Νότιας Γαλλίας. Ιδανικό σαν απεριτίφ και για να συνοδεύει εκλεκτά πιάτα, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο δώρο.
  13. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  14. Μεθέα Ροζέ
    Μεθέα Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαυροκουντούρα, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    8,00 €
    Η οικονομική σειρά Μεθέα του οινοποιείου Βρυνιώτη στην Εύβοια είναι από τις πιο ‘value for money’ σειρές που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Το ροζέ, ένα μοναδικό χαρμάνι της λευκής ποικιλίας Μονεμβασιάς και της ερυθρής Μαυροκουντούρας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κρασιά σε διπλάσια τιμή. Νόστιμο, αρωματικό και με διάρκεια είναι σίγουρα ότι μπορεί να γίνει τόσο το καθημερινό κρασί μας όσο και το κρασί που θα συνοδεύσει special τιμές.
  15. Μαντινεία Μποσινάκης
    Μαντινεία Μποσινάκης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    10,90 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με έντονες ροζέ ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα λεμόνια, τα αχλάδια, το ροδάκινο, η μέντα και το τζίντζερ ενώ κάποιες ανθικές νύξεις που θυμίζουν ροδόνερο έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι απολαμβάνουμε Μοσχοφίλερο. Η γεύση του είναι ζωηρή και λεμονάτη, με έντονα τα φρουτώδη στοιχεία αλλά και κάποιες ορυκτές νότες να κάνουν την εμφάνιση τους. Είναι ένα κρασί που αξίζει να το απολαύσουμε αφού έχει ήδη δύο χρόνια στην πλάτη του!
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις