Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  3. Μαλαγουζιά Classic
    Μαλαγουζιά Classic 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    19,30 €
    Φίνο Ελληνικό λευκό κρασί που προσφέρει γενναιόδωρα όλα τα όμορφα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Μαλαγουζιάς. Ελαφρύ και φιλικό κρασί για κάθε στιγμή.
  4. Fino Jarana
    Fino Jarana
     
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 15% alc.
    17,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί από την ποικιλία Palomino που συναντάμε στο τρίγωνο Jerez de la Frontera, Sanlucar de Barrameda και El Puerto de Santa Maria. To Fino ωριμάζει χωρίς να έχει επαφή με το οξυγόνο (βιολογική παλαίωση). Μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης γίνεται αλκοολική ενίσχυση στο 15% και το κρασί μεταφέρεται προς ξεκούραση σε δρύινα βαρέλια τα οποία γεμίζουν κατά τα 4/5 αφήνοντας κενό χώρο στο βαρέλι. Στην επιφάνεια του κρασιού του κρασιού αναπτύσσεται ο μύκητας flor, ο οποίος δημιουργεί ένα συμπαγές προστατευτικό από το οξυγόνο πέπλο. Το κρασί ξεκουράζεται στο σύστημα sobretabla κι έπειτα θα περάσει στο σύστημα ανάμειξης solera περιμένοντας την εμφιάλωσή του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις