Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ
    Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα από τα best sellers ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα! Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός όπου κυριαρχεί το Merlot και συμπληρώνεται από Αγιωργίτικο και Grenache Rouge. Πολύ απαλό ροζέ χρώμα στο στυλ της Προβηγκίας, εκρηκτική μύτη με άφθονα κόκκινα φρούτα lemongrass αλλά και γλυκές νύξεις όπως καραμέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. ERGO Ροζέ
    ERGO Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Δύο ελληνικές ποικιλίες, το Ασύρτικο και το Αγιωργίτικο αντιστοιχίζονται σε τέσσερις τρόπους οινοποίησης. Το Κτήμα Λαντίδη επιστρατεύει δρύινα βαρέλια, κεραμικούς αμφορείς, τσιμεντένιες και ανοξείδωτες δεξαμενές και μεταμορφώνει το ERGO ροζέ σε ένα γαστρονομικό, πολύπλοκο κρασί που υπόσχεται ελκυστικά αρώματα και γευστικό πλούτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ασύρτικο Akrathos
    Ασύρτικο Akrathos 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα βορειοελλαδίτικο Ασύρτικο με αρκετά φρουτώδη χαρακτηριστικά που κλείνει όμως το μάτι και προς την Σαντορίνη, διαθέτοντας ζωηρό ορυκτό χαρακτήρα και υψηλή οξύτητα. Το οινοποιείο Άκραθος, είναι μία εντελώς καινούρια προσπάθεια στην Χαλκιδική που αν κρίνουμε από αυτό το εξαιρετικό και πολύπλοκο Ασύρτικο που έρχεται στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου, η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cote des Roses
    Cote des Roses 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    18,40 €
    Υπέροχα νόστιμο ροζέ κρασί με μεσογειακό χαρακτήρα, ξεμυαλιστικό φρουτώδες και τριανταφυλλένιο άρωμα, φρεσκάδα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Θαυμάσιος συνδυασμός των Grenache, Cinsault και Syrah, με την υπογραφή του Gérard Bertrand, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της Νότιας Γαλλίας. Ιδανικό σαν απεριτίφ και για να συνοδεύει εκλεκτά πιάτα, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο δώρο.
  6. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  7. Fino Jarana
    Fino Jarana
     
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 15% alc.
    17,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Sherry είναι ένα ενισχυμένο κρασί από την ποικιλία Palomino που συναντάμε στο τρίγωνο Jerez de la Frontera, Sanlucar de Barrameda και El Puerto de Santa Maria. To Fino ωριμάζει χωρίς να έχει επαφή με το οξυγόνο (βιολογική παλαίωση). Μετά την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης γίνεται αλκοολική ενίσχυση στο 15% και το κρασί μεταφέρεται προς ξεκούραση σε δρύινα βαρέλια τα οποία γεμίζουν κατά τα 4/5 αφήνοντας κενό χώρο στο βαρέλι. Στην επιφάνεια του κρασιού του κρασιού αναπτύσσεται ο μύκητας flor, ο οποίος δημιουργεί ένα συμπαγές προστατευτικό από το οξυγόνο πέπλο. Το κρασί ξεκουράζεται στο σύστημα sobretabla κι έπειτα θα περάσει στο σύστημα ανάμειξης solera περιμένοντας την εμφιάλωσή του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις