Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Μπριντζίκη - Esperos
    Κτήμα Μπριντζίκη - Esperos 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Το χρώμα του είναι απαλό πορτοκαλί με κάποιες ροζέ αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι σύνθετο με τα ώριμα εσπεριδοειδή όπως το κίτρο και το γκρέιπφρουτ αλλά και οι φλούδες πορτοκαλιού να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από νότες μελιού, ροδάκινου και αμύγδαλου. Η γεύση του είναι πλούσια, με κάποιες ανεπαίσθητες τανίνες, οξύτητα που δροσίζει και χαρίζει νεύρο, και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Χατζηβαρύτη - Ni
    Χατζηβαρύτη - Ni 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    24,20 €
    Η Χλόη Χατζηβαρύτη, μία νέα ταλαντούχα οινοποιός βάζει την σφραγίδα της στα καινούρια κρασιά του ομώνυμου οινοποιείου, που οινοποιούνται με ελάχιστες παρεμβάσεις. Το Ni είναι ένα από τα τρία βιολογικά κρασιά ‘φυσικής προσέγγισης’ της σειράς minimus. Ένας υπέροχος συνδυασμός της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη που ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες σε πήλινους αμφορείς, σε επαφή με τα στέμφυλα και εμφιαλώνονται χωρίς διαύγαση και φιλτράρισμα. Ένα τύπου ‘orange’ κρασί με πολύ ωραίο ώριμο φρούτο και πλούσιο στόμα.
  3. Χ-mf 20
    Χ-mf 20 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    21,80 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις