Wine of Athens

Wine of Athens
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαββατιανό Α.Φράγκου
    Σαββατιανό Α.Φράγκου 2020
     
    Βαθμολογία:
    86%
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα
    Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2020
     
    Βαθμολογία:
    81%
    7,00 €
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση.
  3. Σαββατιανό Γ. Κοκοτός
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτός 2019
     
    Βαθμολογία:
    77%
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Το ιστορικό Σαββατιανό, μια πολυφυτεμένη ποικιλία που έχει συνδεθεί με τον Αττικό αμπελώνα, σε μια κλασική της έκφραση από το Κτήμα Κοκοτού, με άμεσο φρουτώδη, χαρακτήρα, ήπια οξύτητα στο στόμα και φυσικά όπως πάντα, value for money που επιτρέπει στο κρασί να βρίσκεται στο καθημερινό μας τραπέζι. Το Σαββατιανό είναι εδώ και διεκδικεί την προσοχή μας με αξιώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μυλωνάς - Άποψη
    Μυλωνάς - Άποψη 2014
     
    Βαθμολογία:
    82%
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Σαββατιανό, 13% alc.
    Η νέα Άποψη του μικροοινοποιείου Μυλωνά θέλει το Ασύρτικο σε ίση αναλογία με το Σαββατιανό και πέρασμα της μισής ποσότητας του κρασιού από νέο δρύινο βαρέλι για τέσσερις και κάτι μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με όγκο, λιπαρότητα στο στόμα και αρωματική πολυπλοκότητα που προσδίδει η χρήση δρυός. Για τους λάτρεις των πλούσιων, βαρελάτων κρασιών.
    Εξαντλημένο
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση