Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 68

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Monin Banana Liqueur
    Monin Banana Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,50 €
    Η μπανάνα είναι το πιό διαδεδωμένο τροπικό φρούτο και απολαμβάνεται από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν τη μπανάνα σα σνακ. Για μεγαλύτερη ποικιλία δοκιμάστε με το MONIN Banana λικέρ και δώστε μια αίσθηση μπανάνας σε όλα τα ροφήματα σας.
  2. Amaretto Di Sarono
    Amaretto Disaronno
     
    28% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    20,60 €
    Το πολυαγαπημένο Ιταλικό λικέρ, αυθεντική συνταγή που χρονολογείται από το 1525, με απαλή γεύση πικραμύγδαλου, λεπτή υφή και εξαιρετικό χαρακτήρα. Ιδανικό με πάγο, με φρεκοστυμένο χυμό λεμόνι ή σε ένα από τα αγαπημένα σας Cocktails.
  3. Gordon's Pink
    Gordon's Pink
     
    37.5% alc.
    20,30 €
    Ένα μοναδικό gin με βατόμουρο & κόκκινη σταφίδα, εμπνευσμένο από μια αυθεντική συνταγή από τον Gordon το 1880.
  4. Monin Vanilla Liqueur
    Monin Vanilla Liqueur
     
    24% alc.
    20,50 €
    Χάρη στον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών και βανίλιας το λικέρ βανίλιας MONIN θα προσφέρει στρογγυλότητα στο ρόφημά σας δεσμεύοντάς το με όλα τα άλλα συστατικά. Για μια πιο gourmet αίσθηση στρογγυλού στόματος, αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το λικέρ και η αρωματική του δομή θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε βασικό ρούμι.
  5. Olmeca Silver
    Olmeca Silver
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    23,70 €
    Η Olmeca Blanco, εμφιαλένεται φρέσκια, κατευθείαν από το αποστακτήριο και χωρίς να έχει παλαιωθεί, αποτελεί ιδανική επιλογή για δροσερά κοκτέιλ margarita.
  6. Monin Orange Curacao Liqueur
    Monin Orange Curacao Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    21,40 €
    Το MONIN Orange Curacao λικέρ θα δώσει τη γεύση πορτοκαλιού με μία ελαφριά πικράδα που χρειάζεται στα cocktail.
  7. Τσίπουρο Μετέωρα 2lt (χωρίς γλυκάνισο)
    Τσίπουρο Μετέωρα 2lt (χωρίς γλυκάνισο)
     
    Βαθμολογία:
    100%
    24,90 €
    Παράγεται από σταφύλια των αρωματικών ποικιλιών Μοσχάτο Αμβούργου και Ροδίτης. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών, μαλακό και αρωματικό στο στόμα με επίγευση βοτάνων.
  8. Sailor Jerry Spiced Rum
    Sailor Jerry Spiced Rum
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    22,90 €
    Καφέ ρούμι, με γεύση βασισμένη σε καρυκεύματα. Ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς γλυκό μείγμα ρούμι St Croix με γεύση από κεράσι, κανέλα και μοσχοκάρυδο.
  9. Casco Viejo Blanco
    Casco Viejo Blanco
     
    38% alc.
    24,20 €
    Έχει διάφανο κρυστάλλινο χρώμα και η γεύση της είναι απαλή, ευχάριστη και γλυκιά (μέλι) με βοτανική επίγευση. Άρωμα φρουτώδεις νότες που θυμίζουν το γλυκό, μελένιο χαρακτήρα της ψημένης αγαύης. Λουλουδάτα, βοτανικά αρώματα και νότες εσπεριδοειδών.
  10. Ούζο Πιτσιλαδή 0.7lt
    Ούζο Πιτσιλαδή 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    20,10 €
    Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Από το 1957, η ποτοποιία Πιτσιλαδή παράγει μόνο ούζο, με βρασμό σε άμβυκες με την παραδοσιακή μέθοδο καύσης με ξύλα.
  11. Broker's Gin
    Broker's Gin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    21,50 €
    Καντε το όπως οι Άγγλοι ... Το Broker's Gin παράγεται σε ένα παλιό αποστακτήριο έξω από το Λονδίνο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα με μία συνταγή 200 ετών. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του είναι οινόπνευμα τριπλής απόσταξης από αγγλικό σιτάρι και δέκα ειδών φυτικές ίνες (βότανα, μπαχαρικά και φρούτα) που προέρχονται από την Ευρώπη την Ασία και την Αφρική. Αυτές μουλιάζουν για 24 ώρες στο καθατό οινόπνευμα και έπειτα ακολουθεί τέταρτη απόσταξή του.
  12. Campari Bitter
    Campari Bitter
     
    25% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    23,40 €
    Με πιπεράτη, γλυκόπικρη γεύση, χρώμα κατακόκκινο, το Campari πίνεται με σόδα, με Gin και γλυκό vermouth, ή και σκέτο. Ένα απαραίτητο συστατικό για πετυχημένα Cocktails...
  13. Martini Riserva Speciale Bitter
    Martini Riserva Speciale Bitter
     
    28.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    23,70 €
    Το νέο Martini Bitter συμπληρώνει την premium σειρά του Martini, μαζί με τα Martini Riserva Speciale Rubino & Ambrato. Βασισμένο σε αυθεντική συνταγή του 1872, το νέο Martini Bitter αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό σπάνιων εξωτικών βοτάνων. Το μοναδικό bitter που παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια αναδεικνύει τις ρίζες του και τον ξεχωριστό γευστικό του χαρακτήρα.
  14. Ocho Blanco
    Ocho Blanco
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    23,40 €
    H οικογένεια της Ocho περιλαμβάνει τη δυναμική Οcho Blanco, την αρωματική Reposado που παλαιώνεται για 8 εβδομάδες και 8 μέρες σε δρύινα βαρέλια και την εκλεκτή Anejo, που παλαιώνεται για 12 μήνες.
  15. Beefeater
    Beefeater
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    20,20 €
    Η μοναδικά φρέσκια και καθαρή γεύση του οφείλεται στη μυστική συνταγή του, που βασίζεται σε επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο καθώς και στην παραδοσιακή μέθοδο απόσταξής του. Η φρουτώδης γεύση του χαρακτηρίζεται από στοιχεία juniper, κίτρου, κόλιανδρου και αγγέλικας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά