Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Havana Club 7 Years Old
    Havana Club 7 Years Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    27,90 €
    Το Havana Club Añejo 7 Años έχει ένα εκπληκτικό διαυγές χρώμα μαονιού. Διαθέτει ένα εκπληκτικό, φίνο μπουκέτο με έντονες και σύνθετες νότες κακάο, βανίλιας, κέδρου, γλυκού καπνού και πλούσιων τροπικών φρούτων. Είναι ένα καλαίσθητο και εξαιρετικά πλούσιο ρούμι. Πλούσια, απολαυστική μεταξένια εισαγωγή που οδηγεί σε ισορροπημένο αλλά και εξαιρετικά σύνθετο ουρανίσκο έντονων και φίνων γεύσεων κακάο, βανίλιας, ζαχαροκάλαμου, κάστανου και καραμελωμένων τροπικών φρούτων ενισχυμένων με σταθερό, απαλό βελανίδι και πλούσιο καφέ μπαχάρι. Έντονο, αλλά στρογγυλό και απαλό. Οι σύνθετες παλαιωμένες νότες συνδυάζονται με μία έντονη αίσθηση που θυμίζει τις καταβολές του από το ζαχαροκάλαμο. Ρούμι που αποτελεί το καμάρι όλης της κουβανέζικης παράδοσης παραγωγής ρούμι.
  2. Mataroa Mediterranean Gin
    Mataroa Mediterranean Gin
     
    41.5% alc.
    31,40 €
    Ένα τζιν - γευστικό ταξίδι στις ακτές της Μεσογείου. Αποσταγµένο και εµφιαλωµένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, το Mataroa παίρνει πολύτιµα συστατικά από Μεσογειακές χώρες και φτιάχνει ένα µοναδικό χαρµάνι, συνεπές µε την σχεδόν εκατονταετή εµπειρία της αποσταγµατοποιίας Μελισσανίδη, η οποία το παράγει. Η µυστική του συνταγή, οι δοκιµές της οποίας διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια, υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς gin lovers.
  3. Liqueur Amaro_Averna
    Amaro Averna (1lt)
     
    32% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    29,90 €
    Το Averna είναι ένα άριστο ηδύποτο με γεμάτο σώμα και απαλή γεύση, το οποίο πίνεται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή παγωμένο...
  4. Calvados Dauphin Fine
    Calvados Dauphin Fine
     
    40% alc.
    29,40 €
    Το Calvados Fine Dauphin ωριμάζει για τουλάχιστον 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και έχει ως αποτέλεσμα μία φρέσκια, φρουτώδη και ξηρή γεύση. Η προέλευσή του άλλωστε από τη Νορμανδία και συγκεκριμένα από το Pays d 'Auge, το οποίο θεωρείται η περιοχή για τα καλύτερα Calvados δε θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για τίποτα λιγότερο από ένα νοστιμότατο brandy μήλου. Απολαύστε το σκέτο, με λίγο πάγο αλλά και ως βάση για δροσερά απεριτίφ.
  5. Nonino Grappa Tradizione
    Nonino Grappa Tradizione
     
    41% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    29,00 €
    Η Grappa Tradizione προέρχεται από ποικιλία κόκκινων και λευκών σταφυλιών.
  6. O/purist Τσίπουρο
    O/purist Τσίπουρο
     
    42% alc.
    29,50 €
    Το τσίπουρο O/PURIST είναι ένα εκλεκτό καινοτόμο απόσταγμα, προϊόν διπλής απόσταξης, που φέρνει κοντά τα στοιχεία του παραδοσιακού τσίπουρου - την τέχνη και το μεράκι των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας – με εκείνα ενός αποστάγματος διεθνών standards.
  7. Whitley Neil - Lemongrass & Ginger
    Whitley Neil - Lemongrass & Ginger
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας, με μια γεύση τόσο πλούσια όσο η καταγωγή του. Το λεμονόχορτο αναμίχθηκε με ζεστό τζίντζερ, καθώς και μια ποικιλία από εξωτικά βότανα και μπαχαρικά, προσφέροντας στο Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin τη χαρακτηριστική, αρωματική, εσπεριδοειδή γεύση του.
  8. Whitley Neil - Blood Orange
    Whitley Neil - Blood Orange
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας, που γεμίζει με τη δυναμική γεύση εσπεριδοειδών από τα κόκκινα πορτοκάλια της Σικελίας σε κάθε σταγόνα, προσφέροντας μια τραγανή και μεσογειακή γεύση.
  9. Bombay Bramble
    Bombay Bramble
     
    43% alc.
    26,70 €
    Το καινοτόμο Bombay Sapphire Bramble είναι ένα premium Bombay Dry Gin αρωματισμένο με 100% φυσική γεύση από Blackberries & Raspberries, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή μέθοδος απόσταξης με τη διαδικασία “έκχυσης ατμού”.
  10. Casco Viejo Reposado
    Casco Viejo Reposado
     
    38% alc.
    25,50 €
    Έχει φωτεινό, χρυσό χρώμα και η γεύση της είναι φινετσάτη και γλυκιά. Απόλυτα ισορροπημένη γεύση ψημένης αγαύης και δρυός, με ελαφριές πινελιές ξηρών καρπών και μελιού. Άρωμα ισσοροπημένο ανάμεσα στα αρώματα της ψημένης αγαύης και του δρύινου βαρελιού. Απαλές και ευχάριστες νότες βελανιδιάς και αμυγδάλου.
  11. Havana Club 3 Years Old 1Lt
    Havana Club 3 Years Old 1Lt
     
    40% alc.
    27,00 €
    Το Havana Club 3 Años έχει ένα ευχάριστο χρώμα σαν ανοιχτόχρωμo στάχυ κι είναι φωτεινό, διαυγές και πυκνό, αποκαλύπτοντας έτσι την ηλικία του. Έχει έντονη μύτη με τόνους από βανίλια, καραμελωμένα αχλάδια, μπανάνα και μία χροιά καπνισμένης βελανιδιάς. Πολύ ευχάριστο στο στόμα με καπνιστές νότες, νότες βανίλλιας και σοκολάτας.
  12. Bacardi Anejo Cuatro
    Bacardi Anejo Cuatro
     
    40% alc.
    26,60 €
    Ένα παλαιωμένο ρούμι εμπνευσμένο από την αυθεντική συνταγή του Don Facundo που έρχεται να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.
  13. Bacardi Carta blanca 1lt
    Bacardi Carta blanca 1lt
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    25,90 €
    Το γνωστότερο ρούμι στον κόσμο, χωρίς ανάγκη συστάσεων...
  14. Tanqueray Flor De Sevilla
    Tanqueray Flor De Sevilla
     
    41% alc.
    25,70 €
    Το Tanqueray Sevilla είναι εμπνευσμένο από μια πρωτότυπη συνταγή του Charles Tanqueray, έχει προσιτό γευστικό προφίλ, μια εξαιρετική αρμονία μεταξύ των τεσσάρων κλασικών βοτάνων του Tanqueray London Dry (αρκεύθου, κόλιανδρου, αγγελικής και γλυκόριζας) και της γλυκόπικρης γεύσης των πορτοκαλιών της Σεβίλλης.
  15. Votanikon Gin
    Votanikon Gin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    26,00 €
    Ένα καλοδουλεμένο ελληνικό gin που σε κάθε του γουλιά παρελαύνουν βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική γη! Με άρωμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο εκρηκτικός συνδυασμός της Μαστίχας Χίου και του φασκόμηλου από την Αμοργό το gin αυτό είναι ιδανικό για μεσογειακά gin & tonic και ελληνικότατα dry martini!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά